Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AdventureMenu - bravčové rebierko + kura na divoko

3,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AdventureMenu - bravčové rebierko + kura na divoko

Survival Food Pack Bravčové rebierko + Kurča na divoko od AdventureMenu to je balíček koncipovaný na 24 hodín, ktorý obsahuje 2 hlavné jedlá vrátane dvoch ohrevov a lyžičky. Zaistite si pre seba a vašich blízkych 100 % prírodné a plnohodnotné teplé jedlo. V kolóne na diaľnici, pri výpadku prúdu, alebo pri akejkoľvek nečakanej udalosti budete mať istotu, že máte vždy kvalitné jedlo po ruke. Jedlá sú vyrábané zo starostlivo vybraných surovín a teda sa perfektne hodí pre potreby cestovateľov či pre vrcholových športovcov. Trvanlivosť AdventureMentu je až 3 roky pri izbovej teplote do 30 °C.

Kľúčové vlastnosti AdventureMenu

  • Súprava obsahuje dve hlavné jedlá Bravčové rebierko + Kurča na divoko
  • Až 3 roky trvanlivosti pri bežných teplotách
  • Kvalitné jedlo vyrobené bez konzervantov a farbív
  • Súčasťou súpravy je sáčok pre samoohrev a lyžička
  • Kompletne pripravené na konzumáciu
  • Český výrobok z kvalitných surovín

Technológia samoohrevu

Vďaka najmodernejšej technológii je jedlo samoohrievateľné. Ide o špeciálne vrecko, ktoré dokáže bez vašej pomoci ohriať jedlo za 12 minút. Nepotrebujete k tomu žiadny riad či drahé variče, výrobky značky AdventureMenu si poradia samy. Samoohrev funguje na základe exotermickej reakcie medzi oxidom vápenatým a vodou. Súprava obsahuje zipper bag a dva 20 g vreciek pre samoohrev.

Zloženie:
Bravčové rebierko (300 g): zemiaky (36 %), bravčová kotleta (30 %), papriková klobása (bravčové mäso, soľ, paprika, rasca, cesnak), uhorky sterilizované znojemské (uhorky, ocot kvasný, soľ, extrakt korenia, náhradné sladidlo sacharín, horčičné semienko), múka ryžová, múka kukuričná, cibuľa, repkový olej, soľ, korenie

Kurča na divoko (300 g): kuracie stehenné mäso (30 %), ryža natural (12 %), cibuľa, slanina, tvaroh mliečny, múka ryžová, múka kukuričná, paradajkový pretlak (paradajky, soľ, cukor), repkový olej, soľ, paprika, čierne korenie.

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Hlavné suroviny Kuracie mäso, Bravčové mäso
Příloha zemiaky

Trvanlivosť

Trvanlivosť 3 rokov

Hmotnosť

Hmotnost 600 g

Príprava jedla

Spôsob prípravy Hotové jedlo
Kód:  ADVEN13
Produktové číslo:  8595648630082

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01