Obnoviť stránku

ACRA H080 detská sada

4,8 4 hodnotení
14,90 €

ACRA H080 detská sada

Acra florbalová hokejka bude nástrojom, s ktorým dosiahnete skvelé výsledky. Optimálna dĺžka palice prispieva k lepšiemu rozvoju techniky a ovládateľnosti. Pri postavení na špičku čepele kolmo voči podlahe by florbalka mala dosahovať zhruba k pupku hráča. Táto florbalka pre deti je dlhá 65 cm. Florbalová hokejka Acra je vybavená rovnou, obojstrannou čepeľou, čo majú radi najmä tí, ktorí v hraní nepreferujú žiadnu stranu. Na dosiahnutie maximálneho výkonu s florbalkou má vplyv flex (tvrdosť) shaftu. Ten je špecificky určený podľa telesných proporcií hráča, jeho vyspelosti, techniky aj preferencií herných pozícií. Florbalová palica Acra dosahuje tvrdosť 32, ktorá je preferovaná začiatočníkmi, rekreačnými hráčmi, ženami alebo juniormi. Oživuje ju modrá a zelená farba.

Kľúčové vlastnosti florbalovej hokejky ACRA H080 detská sada

  • Florbalová hokejka Acra zlepší kvalitu každej hry
  • Dĺžka tejto detskej florbalky je 65 cm
  • Má symetrickú čepeľ z oboch strán
  • Tvrdosť palice dosahuje 32
  • Na výrobu shaftu slúži kompozit
  • Príjemná okrúhla rukoväť
  • Hokejku na florbal Acra zdobí modrá a zelená farba

Florbalka Acra vás očarí svojím vyhotovením

Hmotnosť, pevnosť aj pružnosť hrajú pri florbalke dôležitú úlohu. Preto výrobca na zhotovenie shaftu zvolil kompozit. Kompozit má výhodu nízkej hmotnosti a výnimočnej tvrdosti, ktorú si florbalová hokejka udrží počas celej svojej životnosti. Detská florbalová hokejka Acra má okrúhly profil držania, ktorý sa zaraďuje medzi najviac hľadané typy. Každý sa s ním rýchlo zžije.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre deti
Typ produktu Súprava

Dĺžka palice

Dĺžka palice 65 cm

Orientácia

Orientácia Obojstranná

Materiál

Materiál Kompozit

Tvrdosť

Tvrdosť palice 32

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla

Farba

Farba Modrá, Zelená
Kód:  SPTxacr646
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  05-H080
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13