Obnoviť stránku

Abus Combiloop 205/200 black

4,0 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
23,90 €

Abus Combiloop 205/200 black

Jazdíte radi na bicykli a radi si doprajete špičkový bicykel, na ktorom sa vám dobre jazdí? Pravdepodobne často riešite situácie, kedy musíte svoj bicykel zaparkovať a ísť niečo vybaviť. Nie vždy je možné na bicykel stále vidieť, preto je tu vysoko kvalitný lankový zámok Abus Combiloop 205/200 v čiernej farbe.

Základom je 5 mm hrubé flexibilné oceľové lanko s dĺžkou 200 cm. Ľahko ho tak oviniete nielen cez bicykel ale aj cez príslušenstvo. Lanko je pokryté odolným plastovým obalom. Štvormiestny číselný zámok s miliónmi rôznych kombinácií nikto len tak ľahko neotvorí.

Hlavné prednosti

  • Hrubé 5 mm oceľové lanko
  • Dĺžka lanka 200 cm
  • Vysoká úroveň mechanického zabezpečenia
  • Číselný zámok s miliónmi kombinácií
  • Testovaný náročnými testami

Mechanické zabezpečenie Abus už od roku 1924

Nemecký výrobca mechanického zabezpečenia ABUS funguje už od roku 1924. V súčasnej dobe v jeho sortimente nájdete množstvo zabezpečovacích prvkov – visiace zámky, petlice, okenné zámky atď. Počas výroby využíva najmodernejšie výrobné postupy. V priebehu výroby prebiehajú aj náročné testy: zmrazenie, odolnosť v ťahu, točení, strihu a opätovných nárazov.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti zámku

Typ zámku Lankový
Vhodný na Elektrobicykel, Bicykel, Kočík, Prilbu, Batožina
Umiestnenie Rám
Spôsob uzamknutia Kód
Počet kľúčov 0

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka 2 000 mm
Priemer lanka 5 mm
Hmotnosť 180 g
Kód:  SPTms2245
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4003318525230
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08