Obnoviť stránku

Abus Bordo Centium 6010/90

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Abus Bordo Centium 6010/90

Jazdíte radi na bicykli a chcete mať istotu, že váš bicykel zostane vždy tam, kde ho zaparkujete? Extrémne odolný zámok Abus Bordo Centium 6010/90 s 5 mm hrubými oceľovými plátmi a dĺžkou 90 cm vám to zaistí.

Pri návrhu tohto zámku sa využili všetky moderné technológie. Zámok sa zamyká na kľúč, ktorý je navyše kódovaný. V súprave nájdete 2 kľúče aj kódovú kartu. V noci či pri horšej viditeľnosti príde vhod LED osvetlenie integrované v kľúči. Pre pripevnenie na bicykel je k dispozícii praktický držiak.

Hlavné prednosti

  • 5 mm hrubé oceľové pláty
  • Dĺžka skladaného zámku 90 cm
  • Vysoká úroveň mechanického zabezpečenia
  • Zamykanie na kódovaný kľúč
  • LED osvetlenie v kľúči
  • Praktický držiak zámku na bicykel
  • Testovaný náročnými testami

Mechanické zabezpečenie Abus už od roku 1924

Nemecký výrobca mechanického zabezpečenia ABUS funguje už od roku 1924. V súčasnej dobe v jeho sortimente nájdete celú radu zabezpečovacích prvkov – visiace zámky, petlice, okenné zámky atď. Pri výrobe používa najmodernejšie výrobné postupy. V priebehu výroby prebiehajú aj náročné testy: zmrazenie, odolnosť v ťahu, krute, strihu a opätovných nárazov.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti zámku

Vlastnosti Skladacie
Spôsob uzamknutia Kľúč
Súčasť balenia Držiak na rám
Kód:  SPTms2222
Produktové číslo:  4003318201547
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11