Obnoviť stránku

3M PELTOR X5A-SV

4,9 10 hodnotení
41,90 €

3M PELTOR X5A-SV

X5A-SV sú vysoko kvalitné ochranné slúchadlá od spoločnosti 3M. Vďaka precíznemu spracovaniu a kvalitným materiálom je chránič sluchu 3M ideálny na použitie vo veľmi hlučnom prostredí. Tvarovaná pena v tesniacom krúžku zaistí vynikajúcu akustickú ochranu najmä pred tónmi s nízkou frekvenciou. Vďaka ergonomickému tvaru sú slúchadlá 3M Peltor X5A-SV maximálne pohodlné aj pri dlhšom nosení. Náhlavný pásik ochrany sluchu 3M má dvojitú drôtenú konštrukciu pre vysokú odolnosť, rovnováhu a ľahké nasadzovanie. Pri používaní oceníte taktiež jednoduchú údržbu a dlhú životnosť.

Kľúčové vlastnosti 3M Peltor X5A-SV

  • Vysoká úroveň útlmu umožní použitie vo veľmi hlučnom prostredí
  • 3M Peltor X5A-SV skvele chránia pred akustickým hlukom
  • Tvarovaná pena v mušliach
  • Dvojitá konštrukcia hlavového oblúka
  • Ergonomický tvar zaistí maximálne pohodlie aj pri dlhom nosení
  • Slúchadlá 3M Peltor X5A-SV sú osadené ľahkými mušľami

Chránič sluchu 3M disponuje fluorescenčnými prvkami

Slúchadlá 3M Peltor X5A-SV vynikajú vysokou úrovňou útlmu, vďaka čomu sa skvele hodia na použitie vo veľmi hlučnom prostredí. Nízka hmotnosť 3M Peltor X5A je zárukou maximálneho pohodlia pri nosení a dvojitá konštrukcia hlavového mosta zaistí vysokú odolnosť proti prípadnému poškodeniu.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Mušľové

Materiál

Materiál Acetát, Kov, Polyester, Polypropylén, TPE

Farba

Farba Čierna
Kód:  SPT3M0004
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  C3047
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09