Obnoviť stránku

3M PELTOR X4A-GB

4,7 11 hodnotení
39,23 €

3M PELTOR X4A-GB

Bojujte s hlukom účinne a šetrite svoj sluch so slúchadlami 3M Peltor X4A-GB. 3M X4A sú mušľové chrániče so skvelým útlmom. Na prvý pohľad si možno všimnúť štíhle ľahké mušle, ktoré sa skvele hodia k ďalším ochranným prostriedkom od spoločnosti 3M. Tvarovaná pena v tesniacom krúžku zaistí vynikajúcu akustickú ochranu najmä pred tónmi s nízkou frekvenciou. Vďaka ergonomickému tvaru je ochrana sluchu 3M maximálne pohodlná aj pri dlhšom nosení. Náhlavný pásik chrániča sluchu 3M má dvojitú drôtenú konštrukciu pre vysokú odolnosť, rovnováhu a ľahké nasadzovanie. Slúchadlá 3M Peltor X4A-GB sa veľmi ľahko udržujú a majú fluorescenčnú farbu pre lepšiu viditeľnosť a bezpečnosť.

Kľúčové vlastnosti 3M Peltor X4A-GB

  • Tvarovaná pena v mušliach
  • 3M Peltor X4A-GB skvele chránia pred akustickým hlukom
  • Dvojitá konštrukcia hlavového oblúka
  • Slúchadlá 3M Peltor X4A-GB majú viditeľnú fluorescenčnú farbu
  • Maximálny útlm slúchadiel je 33 dB
  • Slúchadlá 3M Peltor X4A-GB disponujú štíhlymi a ľahkými mušľami

Chránič sluchu 3M disponuje fluorescenčnými prvkami

Vďaka fluorescenčnej farbe sú slúchadlá 3M Peltor X4A-GB veľmi dobre viditeľné. Získate tak maximálnu bezpečnosť aj pri zhoršenej viditeľnosti. Nízka hmotnosť slúchadiel 3M Peltor X4A-GB je zárukou maximálneho pohodlia pri nosení a dvojitá konštrukcia hlavového mosta zaistí vysokú odolnosť proti prípadnému poškodeniu.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Mušľové

Materiál

Materiál Acetát, Kov, Polyester, Polypropylén, TPE

Farba

Farba Čierna
Kód:  SPT3M0003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  C3045
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13