Obnoviť stránku

Sporáky

Kuchynské sporáky v sebe kombinujú varnú dosku a rúru na pečenie, preto je pri ich výbere potrebné dôkladne zvážiť preferované spôsoby varenia a pečenia. Vyberať môžete hneď z niekoľkých typov. Bude pre vás lepší elektrický, plynový alebo kombinovaný sporák? A na čo všetko sa pri výbere zamerať? Kľúčom je zvážiť, aké funkcie a programy vám môžu uľahčiť varenie, a či preferujete rýchlu indukciu alebo tradičné pečenie na plyn.

Pokračovať
Spresniť parametre
150 položiek

Sporáky

Sporáky sú neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne. Vďaka nim pripravíte chutné jedlá, navyše s minimálnou námahou. Vybrať ten správny sporák ale môže byť náročné a preto vám prinášame prehľad sporákov pochádzajúcich z dielne známych výrobcov spotrebičov.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07