Obnoviť stránku

SPONTEX plochý mop microwiper

4,4 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SPONTEX plochý mop microwiper

Chcete zažiť revolúciu v oblasti upratovania domácnosti? Nechcete sa zbytočne stresovať zdĺhavým čistením podláh starým, dosluhujícím mopom, ktorým špinu na podlahe nanajvýš rozotriete? Ak túžite po tom byť s upratovaním podláh v domácnosti hotoví behom pár minút, je načase zaobstarať si plochý mop SPONTEX microwiper, ktorý vďaka strapcom z jemného mikrovlákna dokonale vyčistí každú podlahu. Pomocou mimoriadne savých návlekov z mikrovlákna odstránite z podlahy každú smietku prachu, alebo najmenšiu čiastočku špiny.

Päť hlavných predností mopu Spontex microwiper

  • Mop sa hodí na všetky typy podláh
  • Vďaka 140 cm dlhej teleskopickej rukoväti sa nebudete musieť zbytočne zohýnať
  • Strapce mopu Spontex microwiper sú vyrobené zo 100 % mikrovlákna, nepoškriabete si teda podlahu
  • Mikrovlákno je vysoko savé, z podlahy odstránite všetku špinu
  • Hlavica mopu Spontex microwiper je otočná o 360°, dostanete sa s ním aj do ťažko prístupných miest

Kupujte toho viac za menej

Na praktické a efektívne upratovanie v každom smere je dôležité zaobstarať si k mopu aj zodpovedajúce príslušenstvo, ktoré vám upratovanie domácnosti uľahčí. V prípade mopu Spontex microwiper zakúpite v jednom balení okrem samotného mopu aj 140 cm dlhú teleskopickú tyč, jednu náhradnú súpravu návlekov z mikrovlákna, a k tomu dostanete ešte navyše jednu abrazívnu náhradu, určenú na dôkladné čistenie.

 
Kód:  UKL088
Produktové číslo:  9001378501534
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04