Obnoviť stránku

Sponge MiniMu 7× LED

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sponge MiniMu 7× LED

Doprajte si odpočinok s aróma difuzérom Sponge MiniMu, ktorý vás na prvý pohľad zaujme svojím prepracovaným dizajnom v drevenej farbe. Difuzér je opatrený LED diódami so 7 rôznymi farbami. Aróma difuzér Sponge MiniMu funguje ako zvlhčovač vzduchu a zároveň vám navodí príjemnú atmosféru vďaka možnosti pridania esenciálnych olejov. Prístroj je vhodný do miestnosti s rozlohou až 40 m2. Využiť ho môžete v obytných priestoroch, detskej izbičke, v práci, vo wellnesscentrách či v kúpeľni. Prevádzka difuzéra Sponge MiniMu je vďaka 400 ml nádobe až 10 hodín bez nutnosti prilievania vody. Potom, čo dôjde voda v zásobníku, prístroj sa automaticky vypne.



Kľúčové vlastnosti aróma difuzéra Sponge MiniMu

  • Prepracovaný dizajn v drevenom vyhotovení
  • Difuzér Sponge je opatrený LED diódami so 7 rôznymi farbami
  • Funguje ako zvlhčovač vzduchu
  • Prístroj MiniMu je vhodný do miestnosti s rozlohou až 40 m2
  • Až 10 hodín prevádzky vďaka 400 ml zásobníku na vodu
  • Automatické vypnutie po vyprázdnení vody
  • Zvlhčovač Sponge je ideálny v chladných zimných mesiacoch
  • Jednoduché použitie aróma difuzéra Sponge MiniMu
  • Nakvapkajte 2 až 3 kvapky vášho obľúbeného esenciálneho oleja

Aróma difuzér Sponge MiniMu s automatickým vypnutím

Aróma difuzér Sponge MiniMu je vyrobený z kvalitného materiálu. Na prvý pohľad vás zaujme svojím elegantným vyhotovením, ktoré vkusne doplní akýkoľvek interiér. Nádržka na vodu s objemom 400 ml vám zaistí až 10-hodinovú prevádzku bez nutnosti prilievania vody. Potom, čo sa zásobník na vodu vyprázdni, dôjde k automatickému vypnutiu aróma difuzéra Sponge MiniMu.

Sponge zaistí perfektnú vlhkosť v miestnosti

Trápi vás suchý vzduch v miestnosti? To je odteraz už minulosťou. Aróma difuzér Sponge MiniMu zaistí správnu vlhkosť vzduchu tak, aby ste sa cítili príjemne. Zvlhčovač je ideálny v chladných zimných mesiacoch, kedy častejšie kúrime. Aróma difuzér Sponge MiniMu môžete využiť kdekoľvek vás napadne. Svoje využitie nájde nielen v obývacej izbe, ale aj v kuchyni, kúpeľni či spálni, pretože sa pýši veľmi tichým chodom. Sponge MiniMu zvládne zvlhčiť miestnosti do 40 m2.

Jednoduché použitie aróma difuzéra Sponge MiniMu

Použitie aróma difuzéra Sponge MiniMu je veľmi jednoduché a rýchle. Do nádržky stačí naliať 400 ml vody a nakvapkať 2 až 3 kvapky vášho obľúbeného esenciálneho oleja. Je dôležité dbať na to, aby ste neprekročili maximálnu hladinu vody.

Aróma difuzér Sponge MiniMu so 7 rôznymi farbami

Aróma difuzér Sponge MiniMu je opatrený LED diódami, ktoré vám ponúknu až 7 rôznych farieb osvetlenia. Vybrať si tak môžete presne tú, ktorá bude lahodiť vášmu oku. Difuzér Sponge MiniMu je možné používať aj ako nočné svetlo.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem nádoby 400 ml
Funkcie Automatické vypnutie, Časovač, LED podsvietenie, Zvlhčovač
Počet farieb 7
Farba Drevená
Doba chodu 10 h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 40 m2

Materiál

Materiál Plast
Kód:  SPOAD463
Produktové číslo:  MMMAAD0001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06