Obnoviť stránku

Spokey Wild twist NEW

4,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Spokey Wild twist NEW

Patríte medzi ľudí, ktorým nie je pohyb cudzí a sú vyznávačmi zdravého životného štýlu? V tom prípade pre vás máme stroj na cvičenie, vďaka ktorému dosiahnete zoštíhlenie vašej postavy a získate pevnejšie svaly najmä v oblasti pásu a paží. Cvičenie s týmto rotačným diskom je veľmi efektívne a jednoduché, určite si ho obľúbite.

Kľúčové vlastnosti

  • Gumy s elastickými úchytmi z polyetylénovej peny uľahčujúce držanie rovnováhy počas cvičenia
  • Tvarovanie štíhleho pásu, rúk a ramien
  • Príjemné polyetylénové elastické držadlá
  • Stimulácia krvného obehu
  • Relaxačná masáž
  • Maximálna váha používateľa: 100 kg
  • Priemer: 27,5 cm

Spevnenie svalstva s masážou chodidiel naraz

Spokey Wild Twist je obľúbená balančná podložka. Moderné vyhotovenie je vybavené elastickými držadlami na lepšiu balanciu pri cvičení. Nástroj bude vašim dokonalým spoločníkom pri zoštíhľovaní postavy, predovšetkým v oblasti bokov a šikmých brušných svalov. Stačí sa na neho postaviť a pohybovať telom zo strany na stranu. Už sa nemusíte unúvať chodením do preplnených posilňovní. Ploché bruško a útly pás dosiahnete cvičením v pohodlí vášho domova.

Trénovanie na Twisteri je vhodné pre mužov aj ženy všetkých vekových skupín. Pravidelné cvičenie výrazne zlepšuje fyzickú kondíciu, formuje postavu, zlepšuje držanie rovnováhy a prekrvenie celého tela. Povrch Twistera je tvorený masážnymi akupresúrnymi bodmi, ktoré slúžia na premasírovanie chodidiel a uvoľnenie celkového napätia. Pre dôkladnejšiu stimuláciu sa odporúča cvičiť naboso.

Kód:  SPT4321
Produktové číslo:  5901180367059
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04