Obnoviť stránku

Spokey Wild Twist IV Twister zelená

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Spokey Wild Twist IV Twister zelená

Twister Spokey Frizz IV je obľúbená balančná podložka v modernom spracovaní s posilňovaciou gumou. Pravidelné cvičenie na Twisteri výrazne zlepšuje fyzickú kondíciu, formuje postavu a zlepšuje držanie rovnováhy aj prekrvenie celého tela. Povrch Twisteru je tvorený masážnymi akupresúrnymi body s magnetmi, ktoré slúžia na premasírovanie chodidiel a uvoľnenie celkového napätia. Na dôkladnejšiu stimuláciu meridiánov sa odporúča cvičiť naboso. Vďaka balančnému pohybu ľahko docielite spevnenie problémových partií, predovšetkým v oblasti šikmého brušného svalstva a bokov. Dosiahnite ploché bruško a útly pás cvičením v pohodlí vášho domova. Trénovanie na Twisteri je vhodné pre mužov i ženy všetkých vekových kategórií.

Kľúčové vlastnosti

  • Masážne body s magentmi stimulujú meridiány, zlepšujú prekrvenie chodidiel a uvoľnenie napätia
  • Balančný pohyb napomáha chudnutiu, zlepšuje kardiovaskulárnu kondíciu a rovnováhu
  • Jednoduché skladovanie a prenášanie
  • Poslovacia guma

Balansovaním k vysnívanej postave

Jednou z predností je aj praktická posilňovacia guma, ktorá je zabudovaná na oboch stranách Twisteru. S jej pomocou môžete pri twistovaný aj posilňovať a zlepší vašu stabilitu. Je vybavená dvoma ergonomickými držadlami na pohodné držanie. Vďaka praktickým rozmerom twister nezaberie veľa miesta a môžete ho ľahko prenášať aj skladovať.

Parametre a špecifikácie:

Maximálna nosnosť:
100 kg

Priemer:
27,5 cm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Zelená

Maximálna nosnosť

Maximálna nosnosť 100 kg

Priemer

Priemer 27,5 cm

Konštrukcia

Farba Zelená
Kód:  STP7342
Produktové číslo:  5901180383417
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17