Obnoviť stránku

Spokey Qrider

Príslušenstvo k tovaru

Spokey Qrider

Ideálna kolobežka na príjemnú jazdu po meste. Celá váži len 2,8 kg, ľahko ju zložíte a môžete ju pohodlne nosiť na popruhu cez rameno. Pri ceste dole dostatočne veľké kolieska s tvrdosťou 80A dokonale absorbujú vibrácie aj na nerovnom podklade a kvalitné ložiská zaručujú vysokú odolnosť a rýchlosť.
Protišmyková plošina vás chráni proti skĺznutiu, umožňuje ovládať polohu pri jazde a k dispozícii je aj funkčná zadná brzda. Výška riadidiel sa dá nastaviť aj pre veľkú postavu a mäkké rukoväti riadidiel sa spoľahlivo držia. Za pozornosť stojí aj originálne grafické vyhotovenie. Užite si naplno svoje dlhé jazdy s kolobežkou Spokey Qrider.

Kľúčové vlastnosti

  • Regulovateľná výška riadidiel do 92 cm
  • Kolieska 14,5 cm s tvrdosťou PU 80 A a odolnými ložiskami
  • Hliníková zliatina a protišmyková plošina
  • Mäkké rukoväti a popruh na prenášanie
  • Certifikát EN 14619

Doplňujúce informácie:

Ložiská:
ABEC 7
Výška riadidiel:
Max.: 92 cm
Rozmery plošiny:
47 × 10,5 cm
Hmotnosť:
2,8 kg

Kód:  SPT4401
Produktové číslo:  5907640831108
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07