Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Spokey Picnic Etno 180×210

4,7 109 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
26,90 €

Spokey Picnic Etno 180×210

Vychutnajte si plnými dúškami teplé letné počasie a začnite so svojou rodinou a priateľmi chodiť na piknik. Deka Spokey Picnic Etno je ideálnym spoločníkom na piknikovanie, keďže garantuje dostatočnú tepelnú izoláciu a odolnosť voči vlhku. S pokojnou dušou môžete rozprestrieť deku aj na mokrú trávu bez obáv, že vás zastihne zradné prechladnutie. Tieto nenahraditeľné vlastnosti sú spôsobené prítomnosťou hliníkovej fólie na spodku deky. Materiál polar fleece zaručuje mäkkosť, hebkosť a príjemné posedenie pre vás aj vašich blízkych.

Kľúčové vlastnosti deky Spokey Picnic Etno

  • Pikniková deka Spokey Etno
  • Spodná vrstva: 2 mm pena PVC, hliníková fólia
  • Zaručuje tepelnú izoláciu
  • Odolná voči vlhku
  • Elegantný čiernobiely dizajn s jemným kvetinovým vzorom
  • Mäkká, príjemná na dotyk
  • Ľahko skladacia
  • Zapínanie pomocou suchého zipsu
  • Popruh na ľahké nosenie
  • Pracia na 30 °C

Deku Spokey Picnic Etno ľahko zložíte a odnesiete

Ďalšou výhodou produktu je nepochybne ľahké skladanie na praktickú, prenosnú tašku. Deka Spokey Picnic Etno sa intuitívne zapína na suchý zips a vďaka popruhu sa aj ľahko prenáša. Pri akomkoľvek znečistení sa dá deka vyprať na 30 °C, avšak nedá sa čistiť chemicky, inak hrozí jej poškodenie. Elegantný čiernobiely dizajn si určite obľúbia deti aj dospelí. Vychutnávajte si spoločný čas v rodinnom kruhu v prírode na tejto jedinečnej deke Spokey Picnic Etno.

Hmotnosť:
1 050 g

Rozmery:
210 × 180 cm

Materiál:
polyester

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Čierna
Vychytávky S uchom na nosenie

Rozmery

Dĺžka 210 cm
Šírka 180 cm
Hrúbka 0,2 cm
Kód:  SPTspo0001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5902693222729
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13