Obnoviť stránku

Spokey Acapulco 12 l, listy

4,5 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Novinka
9,19 €

Spokey Acapulco 12 l, listy

Termotaška Spokey ACAPULCO je mimoriadne praktická a priestranná vďaka vnútornej priehradke na zips a ďalšie vrecku na suchý zips na drobnosti. Má tepelnú izoláciu, ktorá zabraňuje zahrievaniu obsahu tašky, čo vám umožní udržiavať čerstvosť a chlad nápojov, občerstvenia a ovocia počas niekoľkých hodín. Je vyrobená z polyestru 600D a je vystužená PE penou, čo zaručuje vynikajúcu kvalitu a odolnosť. Je navrhnutá tak, aby pojala veľké množstvo vecí a zároveň bola praktickou taškou, ktorú si môžete vziať všade so sebou! Perfektný spoločník na letné výlety? Termotaška Spokey ACAPULCO sa skvele sa osvedčí, pri rodinných výletoch, piknikoch, na pláži a všade tam, kde potrebujete vziať so sebou mnoho potrebných vecí. Termotaška ACAPULCO bola navrhnutá tak, aby pojala dostatočné množstvo predmetov, a zároveň bola praktickou taškou, ktorú si môžete vziať kamkoľvek so sebou! Izolačná vrstva pomáha udržovať výrobky v chlade až niekoľko hodín.

Jedinečný dizajn

Tašky ACAPULCO sa vyznačujú jedinečným vzhľadom prispôsobeným súčasným trendom. Originálne motívy priťahujú pozornosť a pomáhajú vyjadriť vašu individualitu! Sme presvedčení, že táto štýlová a vkusná termotaška sa stane vašim obľúbeným módnym doplnkom. Priestranná taška na zips ACAPULCO má veľký vnútorný priestor uzatvárateľný kvalitným zipsom. Zvonku sa nachádza menšie vrecko. Môžete do nej uložiť potrebné drobnosti, ktoré chcete mať ihneď po ruke, ako je telefón, peňaženka alebo kľúče. Tvar a rozmery tašky (39 × 15 × 27 cm), ktorú poznáme z tašiek typu shopper bag, všetko pohodlne nabalíte. Celok je zakončený pevnými a odolnými ramennými popruhmi. Najvyššia kvalita, hmotnosť tašky ACAPULCO je iba 285 g! ACAPULCO je vyrobená z polyestru 600D a je vystužená PE penou, čo zaručuje vynikajúcu kvalitu a odolnosť. Vnútorná vrstva je z hliníka, čo vám umožní udržiavať čerstvosť a chlad nápojov, občerstvenia a ovocia počas niekoľkých hodín.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 39 cm
Výška 27 cm
Hĺbka 15 cm

Veľkosť

Hmotnosť 0,28 kg
Objem 12 l

Vlastnosti

Spôsob nosenia Na ramene, V ruke
Kód:  SPTspo517
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  K942794
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13