Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SPLAT Professional Healthy Gums 275 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,39 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 5,18 €/ks

SPLAT Professional Healthy Gums 275 ml

Ústna voda SPLAT Professional Healthy Gums zabezpečí kompletnú starostlivosť a dlhotrvajúcu sviežosť vášho dychu. Nepôsobí iba proti tvorbe zubného kazu a plaku, ale má aj upokojujúce účinky na ďasná a prispieva k obnoveniu prirodzenej imunity ústnej dutiny. Voda obsahuje prírodné výťažky z bergénia, skorocelu a koreňa lopúcha. Tie ešte v kombinácii so soľami zinku, brusnicovými a bobuľovým výťažkami odstraňujú opuch ďasien. Majú antiseptický a protizápalový účinok, ktorý zabraňuje krvácaniu ďasien. Enzým papaín pomáha bieliť sklovinu a chráni ju pred tvorbou zubného plaku. Patentovaný systém mliečneho enzýmového komplexu LUCTATOL spoločne s japonským sladkým drievkom zabezpečujú ochranu pred baktériami a výrazne znižujú tvorbu plaku, až o 96 %. Ústna voda SPLAT Professional Healthy Gums neobsahuje alkohol ani fluorid.

Kľúčové vlastnosti ústnej vody SPLAT Professional Healthy Gums

  • Na kompletnú starostlivosť a dlhotrvajúci svieži dych
  • Ústna voda SPLAT Professional Healthy Gums obnovuje prirodzenú imunitu ústnej dutiny
  • Obsahuje prírodné výťažky z bergénia, skorocelu a koreňa lopúcha v kombinácii so soľami zinku, brusnicovými a bobuľovými výťažkami, ktoré odstraňujú opuch ďasien
  • Má antiseptický a protizápalový účinok, ktorý zabraňuje krvácaniu ďasien
  • Systém LUCTATOL s japonským sladkým drievkom ničia baktérie a znižujú tvorbu plaku
  • Znižuje tvorbu zubného povlaku až o 96 %
  • Ústna voda SPLAT Professional Healthy Gums je bez alkoholu a fluoridu

TIP: Ústna voda SPLAT Professional Healthy Gums v kombinácii so zubnou pastou SPLAT maximalizuje ochranné účinky oboch prípravkov.

Použitie:
Používajte po jedle a po vyčistení zubov vašou obľúbenou zubnou pastou SPLAT . Odmerajte pol viečka a preplachujte v ústach jednu minútu. Potom vypľujte a už nevyplachujte vodou. Neprehĺtajte.

Zloženie:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerin, Rosa Canina Flower Extract, Sophora Japonica Bud Extract, Trifolium Pratense Flower Extract, Aroma, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, PVP, Bergenia Crassifolia Root Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Hibiscus  Sabdariffa Flower Extract, Dipotassium Glycyrhizate, Bisabolol, Bifida Ferment Lysate Sodium Coco-Sulfate, Ananas Sativus Fruit Extract, Maltodextrin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citrus Nobilis Peel Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Illicium Verum Fruit/Seed Oil, Ocimum Basilicum Oil, Menthyl Lactate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Eugenol, Limonene.
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 275 ml

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu
Kód:  ZUB882
Produktové číslo:  4603014009982
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01