Obnoviť stránku

SpinRemote

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SpinRemote


Revolučný diaľkový ovládač

SpinRemote je revolučný diaľkový ovládač, ktorý umožňuje inteligentné ovládanie domácnosti a spotrebičov pomocou gest. Ovládač disponuje 360-stupňovým infračerveným vysielačom, bluetooth a WiFi pripojením, vďaka čomu si bude rozumieť s každým zariadením vo vašej domácnosti. Už v základe ponúka SpinRemote predinštalované pokyny pre vybrané značky spotrebičov ako sú napr. Philips Hue, Nest, Sonos, Bose a mnoho ďalších.

SPIN Remote

SPIN Remote

Jednoduché použitie

Zariadenie s vami bude komunikovať pomocou vibrácií tzv. haptickej odozvy. K dispozícii máte 20 jednoduchých gest, možnosť vytvorenia 7 profilov, medzi ktorými je možné prepínať pomocou poklepania na ovládač. Každý profil je signalizovaný iným farebným podsvietením. SpinRemote je tiež unikátny v tom, že ho ľahko naučíte pokyny aj z originálneho diaľkového ovládania.


Kľúčové vlastnosti

  • Ovládanie pomocou gest
  • Kompatibilita s Android a iOS
  • Veľké množstvo podporovaných zariadení
  • Batériové napájanie s dlhou výdržou
  • Jednoduché naprogramovanie
  • Bluetooth 4.0
SPIN Remote

SPIN Remote

Ovládanie cez mobilné aplikácie

Jednoducho prepínajte programy na televízore či meňte intenzitu osvetlenia pomocou jedného zariadenia. Ďalšou výhodou je, že všetky nastavenia a konfigurácie môžete vykonávať prostredníctvom mobilného telefónu či tabletu s nainštalovanou mobilnou aplikáciou. Nechýbajú ani pravidelné aktualizácie, ktoré vám prinesú nové funkcie a stále sa rozširujúcu databázu podporovaných spotrebičov. Nespornou výhodou je tiež veľmi dlhá výdrž batérie (2× AA).

Kód:  SDC1A
Produktové číslo:  SDC-1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16