Obnoviť stránku

Spigen Wallet S Black iPhone X

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Spigen Wallet S Black iPhone X

Hľadáte puzdro, do ktorého schováte okrem smartphonu iPhone X aj niekoľko ďalších potrebných vecí? SPIGEN Wallet S bude celkom jednoznačne tou pravou voľbou. Prémiové prevedenie spoznáte okamžite na prvý pohľad. Celokožený materiál má na vnútornej strane pripravený tvrdený držiak pre váš nový mobilný telefón. Nechýba ani priestor na trojicu platobných kariet, ktoré v dnešnej dobe využijete oveľa viac než kovové mince.

Kľúčové vlastnosti mobilného puzdra Spigen Wallet S pre iPhone X

  • Ochranné puzdro disponuje vreckami na bankové karty a bankovky
  • Spigen má zapínanie na magnet
  • Predná strana Wallet S je podšitá jemnou tkaninou
  • Integrovaný stojanček pre lepšiu manipuláciu
  • Elegantný vnútorný motív a prevedenie v čiernej farbe
  • Vhodné pre iPhone X

Luxusná kožená peňaženka

Zaujímavosťou je možnosť puzdro ohnúť a vytvoriť celkom funkčný stojanček pre váš prístroj. Okamžite tak budete mať prehľad o zmeškaných udalostiach. Dokonalé prevedenie navyše podtrhuje úplne minimálne navýšenie rozmerov aj hmotnosti samotného prístroja. Otváranie vašej novej peňaženky majú pod kontrolou magnetky, takže sa nemusíte vôbec obávať straty uložených vecí.

 
Kód:  SP003c2h6z9o
Produktové číslo:  057CS22176

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13