Obnoviť stránku

SPIGEN Ultra Hybrid FX Crystal Clear

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SPIGEN Ultra Hybrid FX Crystal Clear

Hybridní ochranný kryt tvořený kombinací TPU a polykarbonátu je určen pro Apple iPhone 6. Výrobce, léty prověřená firma SPIGEN, nabízí v tomto modelu extrémní ochranu proti poškrábaným zádům vašeho smartphonu, přesto však kryt díky jeho tloušťce téměř nepocítíte a navíc je vzadu průhledný, takže dává vyniknout logu výrobce.
Kryt je samozřejmě určen pouze pro Apple iPhone 6, proto jsou všechny otvory pro přístup ke konektorům přesně vyměřeny a nestane se, že by se k nim kabel nedostal. Kryt je měkký na dotek, přesto je velmi pevný a zachovává minimalistický design výrobku. Díky tomu vám telefon ukrytý v tomto obalu skvěle padne do rukou a jen tak z nich nevyklouzne.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Apple

Typ a materiál

Materiál Plast

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním
Kód:  SP003c2b2f
Produktové číslo:  SGP11362

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14