Obnoviť stránku

SPIGEN Thin Fit Gunmetal Samsung Galaxy S7 Edge

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SPIGEN Thin Fit Gunmetal Samsung Galaxy S7 Edge

Chcete zaistiť svojmu mobilnému telefónu extra ochranu navyše? Vyberte si ochranný kryt SPIGEN Thin Fit . Ide o extrémne tenké a napriek tomu veľmi odolné puzdro z polykarbonátu. Ochranný kryt dodáva mobilnému telefónu prémiovú ochranu pred poškriabaním .

Ďalšou veľkou výhodou modelu SPIGEN Thin Fit je jeho veľmi príjemný povrch a precízne prevedenie. Oceníte to hneď po nasadení. Ochranný kryt neblokuje žiadne vstupy pre káble alebo konektory. Jednoducho ho nasadíte aj zložíte.

Ak si chcete ušetriť zbytočné škrabance a udržať mobilný telefón ako nový, zakúpiť si polykarbonátový kryt sa oplatí.

Hlavné výhody

  • Extra ochrana mobilného telefónu
  • Zvyšuje odolnosť voči poškriabaniu
  • Vysoko odolný a ľahký
  • Jednoduchá manipulácia
  • Žiadne blokované vstupy

Prečo ochranný kryt na mobilný telefón

Ochrana mobilného telefónu sa rieši už od prvých zariadení. V dnešnej dobe, keď je veľký trend dotykových mobilných telefónov, sa požiadavky stále zvyšujú. Nie je to len o tom, že mobilný telefón skryjete do koženého, látkového alebo iného puzdra. Ak vám niekto zavolá, trvá omnoho dlhšie, kým sa k mobilnému telefónu dostanete.

Použitie samotného mobilného telefónu sa tiež nemusí vyplatiť. Pretože už po niekoľkých týždňoch alebo mesiacoch používania, môžete riešiť malé prasklinky, škrabance a iné kozmetické chyby. Preto bol navrhnutý ochranný kryt z vysoko pevného polykarbonátu . Vďaka svojej tenkosti a ľahkosti neruší línie mobilného telefónnu . Ak vám niekto zavolá, máte mobilný telefón hneď k dispozícii. Ak po niekoľkých mesiacoch porovnáte mobilný telefón s krytom a bez krytu, je jasné, kto je víťaz.

 
 

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S7 Edge

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Plast
Hmotnosť 9 g
Kód:  SP005a8z2o
Produktové číslo:  556CS20030

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16