Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Spigen Kuel QS40 Metal Body Magnetic Car Mount

3,3 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Spigen Kuel QS40 Metal Body Magnetic Car Mount

Používate počas jazdy autom často mobilný telefón so zapnutou navigáciou? Kúpte si do auta praktický magnetický držiak Spigen Kuel QS40 Metal Body Magnetic Car Mount. Pýši sa minimálnymi rozmermi a krásnym moderným dizajnom. Robustný šesťuholníkový držiak prichytíte veľmi kvalitne k akejkoľvek palubnej doske pomocou pevnej 3M pásky. Inštalácia telefónu je veľmi jednoduchá. Súčasťou balenia sú dve kovové doštičky s extra lepidlom, ktoré dokonale zafixujú telefón k držiaku. Stačí, keď jednu doštičku prilepíte do vnútra krytu vášho smartfónu. Povrchová úprava z uhlíkových vlákien a silná magnetická príťažlivosť držiaka Spigen udržia smartfón vždy bezpečne na svojom mieste.

Kľúčové vlastnosti držiaka Spigen Kuel QS40 Metal Body Magnetic Car Mount

  • Smartfón máte vďaka držiaku vždy na dosah ruky
  • Pripevnenie pomocou silných magnetov
  • Moderný dizajn a minimálne rozmery
  • Povrchová úprava z uhlíkových vlákien
  • Kĺbový systém umožňuje otáčať držiak Spigen o 360°
  • Dve kovové doštičky pre kryt (môžu obmedziť bezdrôtové nabíjanie)
Kód:  SP050b55
Produktové číslo:  000CG22760

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07