Obnoviť stránku

SPIGEN F300W Wireless Charging Pad

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SPIGEN F300W Wireless Charging Pad

Zabudnite na káble a ich neustále rozmotávanie. Ako teda elegantne dobiť mobilné zariadenia? Predsa s bezdrôtovým dockom Spigen F300W! LED dióda vám prezradí, či je nabíjačka v prevádzke. Praktická konštrukcia v podobe stojanu zaisťuje neustály prehľad o tom, v akej fáze nabíjania sa váš mobilný miláčik momentálne nachádza. Ten je navyše v stojane pevne uchytený, takže sa nemôže stať, že vám spadne pri ovládaní jednou rukou.

Bezdrôtový nabíjací dock Spigen F300W obsahuje 3 cievky, ktoré sa starajú o rýchlejšie nabíjanie a zvyšujú jeho dosah. Svoje mobilné zariadenia môžete na stojan umiestniť horizontálne aj vertikálne.  Ak nebudete chcieť telefón či tablet dobíjať, jednoducho stačí odpojiť microUSB kábel a stojan vám poslúži ako perfektný držiak. Vaše mobilné zariadenie sa nemusí len tak váľať na stole.

Parametre a špecifikácie

Rozmery
19,2 × 8,4 × 1,9 cm

Hmotnosť
280 g

Frekvencia
110 až 205 kHz

Vstup
DC5V, 2A

Kompatibilita
Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge a ďalšie zariadenia s podporou bezdrôtového nabíjania

Dĺžka microUSB kábla
1,2 m

Obsah balenia
microUSB kábel

Kód:  SP015d
Produktové číslo:  SGP11480

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19