Obnoviť stránku

Spigen Crystal Hybrid Glitter Rose Gold Samsung Galaxy Note8

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Spigen Crystal Hybrid Glitter Rose Gold Samsung Galaxy Note8

Ochranný kryt Spigen Crystal Hybrid vo trblietavo ružovo zlatom prevedení prináša optimálnu ochranu s funkčným štýlom pre mobilný telefón Samsung Galaxy Note 8. Zažite maximálnu funkčnosť a pohodlné sledovanie multimédií tým, že vysuniete univerzálny kovový stojanček jedným jednoduchým pohybom. Priehľadný kryt Crystal Hybrid nechá vyniknúť dizajnu vášho telefónu Samsung Galaxy Note 8 prostredníctvom jeho krystalovo čistého dizajnu v trblietavo ružovo zlatom prevedení a vďaka dvojvrstvové hybridnej ochrane ho tiež ochráni. Kryt Spigen Crystal Hybrid má všetko, čo od kvalitného krytu potrebujete a navyše s praktickou ochranou, štýlom a funkčnosťou.

Kľúčové vlastnosti Spigen Crystal Hybrid pre mobilný telefón Samsung Galaxy Note 8 trblietavo ružovo zlatý

  • Dokonalá ochrana mobilného telefónu Samsung Galaxy Note 8
  • Zachová štýlový dizajn telefónu
  • Integrovaný kovový stojanček spríjemnia sledovanie filmov a multimédií
  • Dvojvrstvový hybridný dizajn pre čo najlepšiu ochranu v trblietavo ružovo zlatom prevedení
  • Nezakrýva konektory telefónu

Dvojvrstvová hybridný ochrana

Kryt Spigen Crystal Hybrid je vyrobený s dôslednou starostlivosťou a zmyslom pre čo najlepšiu ochranu vášho telefónu. Rám krytu je vyrobený z polykarbonátu a samotný kryt je vyrobený z odolného a pritom na dotyk príjemného TPU materiálu, ktorý dokonale obopína telefón a tým ho chráni pred nechcenými pádmi alebo poškriabaním. Kryt tiež nezakrýva konektory telefónu, takže môžete nabíjať alebo pripájať rôzne príslušenstvo rovnako ako bez krytu.

Sledovanie filmov a multimédií na mobilnom telefóne nikdy nebolo príjemnejšie

Integrovaný kovový stojanček spríjemnia sledovanie vašich obľúbených filmov alebo videí a poskytne optimálny pozorovací uhol pre čo najvyšší komfort pri sledovaní multimédií. Vysunutie stojanu je veľmi jednoduché a pomocou jedného jednoduchého pohybu to zvládne každý a hneď.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy Note 8

Typ a materiál

Materiál Plast
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Integrovaný stojan
Kód:  SP050g03
Produktové číslo:  587CS21845

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02