Obnoviť stránku

Spigen Airpods Strap White

4,6 21 hodnotení

Spigen Airpods Strap White

Ak ste hrdým majiteľom bezdrôtových slúchadiel Apple AirPods, iste viete, že sa nejedná zrovna o lacný kúsok. Ich nesmiernou výhodou je samozrejme bezdrôtový prenos, čo sa však negatívne odráža na možnosti ich nemilej straty. Pokojne sa môže stať, že vám jedno slúchadlo niekam zapadne a už ho nenájdete. 

S veľmi jednoduchým, ale praktickým riešením prišla spoločnosť Spigen, ktorá prináša na trh prepojovací kábel. Jedná sa vlastne o jednoduchý gumový pásik s dĺžkou 55,6 cm, ktorý za pomoci špeciálnych úchytov prepojí obe slúchadlá. Stratí síce svoju "bezdrôtovú" vlastnosť, ale ak má tento kúsok zabrániť strate, prečo ho nevyskúšať? Navyše je vyrobený zo špeciálneho materiálu, ktorý bráni zamotaniu.

Kľúčové vlastnosti Spigen Airpods Strap

  • Praktický remienok pre bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods
  • Elegantné a lacné riešenie proti strate
  • Dostatočná dĺžka - nebudete nijako obmedzovaní
  • Jednoduchá inštalácia bez použitia náradia
 

Parametre a špecifikácia

Typ a určenie

Typ Puzdro
Kód:  SP050b43
Produktové číslo:  000EM20861

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14