Obnoviť stránku

SPIGEN Air Skin Soft Clear

4,3 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SPIGEN Air Skin Soft Clear

Už máte vo vrecku nový šikovný telefón iPhone 6 alebo iPhone 6S? Zaobchádzajte s ním nadmieru opatrne, inak sa ľahko poškriabe. Ak tomu chcete zabrániť, máme pre vás riešenie. Kúpte si elegantné púzdro SPIGEN Air Skin v rôznych farbách. Vďaka jednoduchej výmene si ich môžete vybrať hneď niekoľko a následne každý deň striedať, napríklad podľa aktuálneho oblečenia.

Zvolený materiál na báze polykarbonátu ponúkne hneď niekoľko zaujímavých vlastností. Predovšetkým je neuveriteľne tenký - len 0,4 mm. Ide teda o doslova druhú kožu vášho miláčika s nahryznutým jabĺčkom v logu. To je mimochodom neustále vidieť, pretože kryt si zachoval aj priehľadnosť.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Apple

Typ a materiál

Materiál Plast
Hmotnosť 4 g

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním

Rozmery

Šírka 67,1 mm
Výška 138,3 mm
Kód:  SP003c2b9j
Produktové číslo:  SGP11595

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13