Obnoviť stránku

Spidi TRACK TOURING

Spidi TRACK TOURING

Správne zvolený odev je pre bezpečnú a pohodlnú jazdu na motorke základ. Spidi Track Touring je kombinéza, vyrobená z pevnej kože a nylonovej tkaniny. V oblastiach trupu, lakťov a kolien sa nachádzajú strečové panely, ktoré jazdcovi umožnia voľnejší pohyb. Nechýbajú ani vnútorné certifikované chrániče na kĺby a bedrá.

Kľúčové vlastnosti pánskej moto kombinézy Spidi Track Touring

  • Manžety rukávov a nohavíc sú vyrobené z neoprénu
  • Strečové panely v oblastiach trupu, lakťov a kolien pre voľnejší pohyb
  • Spidi Track Touring má voľne nastaviteľné chrániče na kolená
  • Kostru kombinézy tvorí pevná koža a nylon

Dokonalá ochrana aj pohodlie v ľahkom vyhotovení

Spidi Track Touring obsahuje okrem iného aj kolenné chrániče s voľne nastaviteľnou polohou alebo golier z pohodlného mikrovlákna Clarino. Výrobca myslel aj na bezpečnosť chrbtice, a preto integroval špeciálne vložky určené na jej ochranu. Manžety rukávov a nohavíc sú z vodoodolného neoprénu, ktorý dokonale padne na vaše predlaktia aj holene. Celá kombinéza je mimoriadne ľahká (váži len 4,6 kg) a možno ju využiť v kombinácii s vakom a náustkom na vodu (toto príslušenstvo je potrebné dokúpiť zvlášť).

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Pánske

Konfekčná veľkosť

Konfekčná veľkosť 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58
Kód:  motonad00326
Produktové číslo:  M105-09-58
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11