Obnoviť stránku

SPIDI nohavice, FURIOUS PRO LADY, dámske (modré, stredne sprané, veľ. 31)

207,90 €

SPIDI nohavice, FURIOUS PRO LADY, dámske (modré, stredne sprané, veľ. 31)

Pokiaľ chodíte na motorke do mesta aj do prírody, spoľahlivo viete, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Dámske nohavice na motorku SPIDI nohavice, FURIOUS PRO LADY, dámske (modré, stredne sprané, veľ. 31) zaujímavo spojili pohodlie a bezpečie a už od prvého momentu nadchnú vzhľadom každého, kto má rád štýl Urban. Tieto výnimočné nohavice na motorku zabezpečujú podstatnú ochranu pri pádoch, čo vám zaistí vonkajšia vrstva z materiálu Cordura, denim a Textil.

SPIDI nohavice, FURIOUS PRO LADY, dámske (modré, stredne sprané, veľ. 31) sú nohavice na motorku, ktoré vydržia

To by ale bolo málo bez kvalitných protektorov na citlivých oblastiach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. To je dôvod, prečo motorkárske nohavice SPIDI nohavice, FURIOUS PRO LADY, dámske (modré, stredne sprané, veľ. 31) majú protektory bedrových a kolenných kĺbov. Moto nohavice SPIDI nohavice, FURIOUS PRO LADY, dámske (modré, stredne sprané, veľ. 31) možno používať ako v lete, tak aj v zime. Celkový pocit pohodlia umocňuje tiež skutočnosť, že moto nohavice môžete čiastočne upraviť podľa potreby. Nastaviteľná je predovšetkým pozícia kolenných chráničov. A skvelá správa je, že v nich môžete kľudne chodiť celý deň, vyzerajú rovnako a sú taktiež pohodlné ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil, denim, Cordura

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Kód:  Moto20807
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-49-31
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19