Obnoviť stránku

Sphero R2-D2 Star Wars

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sphero R2-D2 Star Wars



Váš vlastný R2-D2 ovládaný cez smartfón alebo tablet

R2-D2 nie je len astromechanický droid z populárnej Star Wars ságy, ale aj interaktívny droid navigovaný pomocou tabletu alebo smartfónu. Diaľkové ovládanie droidu na vzdialenosť až 30 m umožňuje rozhranie Bluetooth s aplikáciou BB-8 App Enabled Droid, ktorá je zadarmo dostupná pre všetky kompatibilné operačné systémy (Android, iOS). R2-D2 navyše komunikuje s ostatnými droidmi ovládanými spomínanou aplikáciou.



Prebádajte svet Star Wars po vlastnej osi

Droid má plne funkčné predné a zadné LED diódy a vydáva autentické zvuky cez integrovaný reproduktor. Vďaka funkcii holografickej simulácie môžete cez obrazovku tabletu alebo telefónu skúmať preďalekú galaxiu Star Wars, nahliadnuť do interiéru lodí a ďalších miest, ktoré vás zaujímajú. Ak nemáte nikoho, kto by mal rovnakú radosť z Hviezdnych vojen, potom aktivujte funkciu Watch With Me a užite si sledovanie filmu spolu s droidom, ktorý na vývoj deja reaguje po vašom boku.



Sphero R2-D2 Star Wars balenie

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Star Wars
Kód:  DDV2001g3
Produktové číslo:  R201ROW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06