Obnoviť stránku

Sphero Chariot Black

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sphero Chariot Black

Doplňte svoj Sphero dvojkolesovým vozíkom vo farbe podľa vášho výberu. Plastový vozík Sphero Chariot prináša veľa nových možností zábavy s vaším Sphero 2.0. Vďaka držiaku mobilného telefónu môžete do vozíka umiestniť akýkoľvek telefón s fotoaparátom či kamerou a premeniť tak Sphero na špionážneho robota. Povrch vozíka je kompatibilný so stavebnicami Lego, nič vám tak nebráni vytvoriť na ňom ľubovoľnú nadstavbu. Samozrejme s vozíkom môžete len tak pretekať s kamarátmi. Dajte svojmu Sphero nové možnosti hry, pohybu aj vzhľadu.

Sphero 2.0 je revolučná „magická guľa“, ktorá sa intuitívne ovláda pomocou smartfónu či tabletu, a to ich nakláňaním, dotýkaním a vlnením. Sphero nie je len obyčajná kotúľajúca sa guľa, ale predstavuje novú dimenziu zábavy, v ktorej sa ponoríte do sveta neuveriteľne zábavných hier. Sphero totiž ponúka nový úžasný spôsob hrania a mieri k novým zážitkom - k tzv. rozšírenej hernej realite. Virtuálne hranie sa tak stáva interaktívne so skutočným svetom. Rozšírená realita so Sphero úplne zmení spôsob, akým ste sa doteraz hrali.

Určené pre:
Sphero 2.0

Vlastnosti:
Plastový vozík
Držiak na telefón
Kompatibilný s Lego

Farebné vyhotovenie:
Čierna

Kód:  DDV2005j
Produktové číslo:  ACH01BK1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02