Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sphero BOLT EDU Power Pack 15 pcs

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
3 999 €

Sphero BOLT EDU Power Pack 15 pcs

Sphero BOLT EDU Power Pack predstavuje výučbovú súpravu 15 interaktívnych robotov Sphero BOLT v prepravnom kufri, vďaka ktorému je možné tieto programovateľné gule bezpečne uchovávať a prepravovať. Najväčšou prednosťou kufra sú však indukčné nabíjacie základne, ktoré Sphero roboty nabíjajú, akonáhle ich uložíte na svoje miesta. Vstavaný chladiaci systém umožňuje bezpečné nabíjanie všetkých 15 gulí naraz. Táto výnimočná kolekcia je určená pre pedagógov, ktorí pri svojej výučbe využívajú produkty Sphero a inteligentnú aplikáciu Sphero Edu. Okrem samotnej programovateľnej gule nájdete v tejto súprave uhlomery, lepiace pásky, samolepky, kryty, nabíjací adaptér a manuál. Nuda pri výučbe rozhodne nehrozí!

Kľúčové vlastnosti súpravy Sphero BOLT EDU Power Pack 15 pcs

  • Kolekcia 15 interaktívnych robotov Sphero BOLT s príslušenstvom v praktickom prepravnom kufri
  • Výučbová súprav určená pre pedagógov využívajúcich produkty Sphero a intelitgentnú aplikáciu Sphero Edu
  • Kufor nabíja robotické gule prostredníctvom indukčných nabíjacích základní
  • Bezpečné nabíjanie všetkých 15 robotických gulí zároveň vďaka vstavanému chladiacemu systému
  • Sphero BOLT EDU súprava obsahuje okrem interaktívnych robotov ďalšie príslušenstvo na výučbu (uhlomery, samolepky, lepiace pásky)
  • Štýlový kufor v modrom vyhotovení

Robot Sphero BOLT

Robot Sphero BOLT je interaktívny robot v tvare atraktívnej „magickej gule“, ktorú ovládate pomocou smartfónu, či tabletu s operačným systémom Android alebo iOS. Novinkou je 8 × 8 Matrix displej, kde sledujete informácie v reálnom čase, alebo môžete zobrazovať napríklad šípky, obrázky a ďalšie. Guľa je mimoriadne odolná proti fyzickému opotrebovaniu, prachu, nečistotám a je i vodotesná. Vhodná je do exteriéru aj interiéru a vyhovujú jej najrôznejšie druhy povrchov. S infračerveným senzorom dokážete ovládať viac robotov naraz. S jednoduchšou orientáciou a ovládaním vám pomôže zabudovaný kompas a svetelný senzor rozozná rôzne svetelné podmienky. Napájanie má na starosti výkonná batéria, ktorá oproti predchádzajúcim modelom na jedno nabitie vydrží viac ako 2 hodiny prevádzky. Robot vyniká kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým sa pohodlne zmestí do každej tašky, či do vrecka bundy a vy ho tak budete môcť nosiť všade so sebou.

Obsah výučbovej súpravy:
15× Sphero BOLT
15× indukčná nabíjacia základňa
15× uhlomer s vyznačenými smermi a hodinami
15× priesvitný kryt
15× lepiaca páska
1× nabíjací adaptér
124× samolepka
1× Power Pack kufor
1× návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Mobilom, Tabletom
Podporované OS Android, iOS
Výška hračky 22,1 cm
Typ programovania Kresliace, Blokové, Pokročilé
Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia, Svetelné efekty

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth
Kód:  Sphsada4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PP02ROW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08