Obnoviť stránku

Sphere Nubby Cover Yellow

4,2 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sphere Nubby Cover Yellow

Premeňte svoj Sphere na najodolnejší off-road model vo farebnej kombinácii podľa vášho výberu. Vodoodolný kryt Orbotix Sphere Nubby Cover vám dáva strategickú výhodu v ťažkých terénoch ako je štrk, voda či betón a navyše Sphere chráni pred poškriabaním či poškodením počas hry. Vybrať si môžete modrý, zelený alebo oranžový variant. Dajte svojmu Sphere nové možnosti hry, pohybu a rýchlosti.
Sphere 2.0 je revolučná „magická guľa“, ktorá sa intuitívne ovláda pomocou smartfónu či tabletu, a to ich nakláňaním, dotýkaním a vlnením. Sphere nie je len obyčajná kotúľajúca sa guľa, ale predstavuje novú dimenziu zábavy, v ktorej sa ponoríte do sveta neuveriteľne zábavných hier. Sphere totiž ponúka nový úžasný spôsob hrania a mieri k novým zážitkom – k tzv. rozšírenej hernej realite. Virtuálne hranie sa tak stáva interaktívne so skutočným svetom. Rozšírená realita so Sphere úplne zmení spôsob, akým ste si doteraz hrali.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Sphere 2.0
Vlastnosti:
vodoodolná fólia
vhodné do rôznych typov terénov – voda, štrk, betón
Farebné vyhotovenie:
žltá

Kód:  DDV2005
Produktové číslo:  ANC01YE1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13