Obnoviť stránku

Sphero Force Band

Sphero Force Band

Ovládanie na vzdialenosť 25 m

S náramkom Force Band môžete ovládať svoj miniatúrny dron Sphere BB-8 podobnými pohybmi ruky, akými rytieri Jedi z filmovej ságy Star Wars používali Silu. Náramok sa s droidom spojí cez bluetooth na vzdialenosť až 25 m. Smer pohybu, ktorý droidovi určíte, rozpozná náramok vďaka zabudovanému gyroskopickému senzoru.

Hodinová výdrž batérie a prispôsobiteľný remienok

Force Band poháňa batéria s výdržou 60 minút, ktorú možno jednoducho dobyť, vďaka priloženému USB káblu, pripojením k počítaču, tabletu alebo sieťovému adaptéru. Remienok náramku tvorí kombinácia magnetu a suchého zipsu a jeho veľkosť je možné prispôsobiť detskému zápästiu.


Reproduktor s autentickými zvukovými efektmi

Náramok ďalej tvorí drobný reproduktor, prehrávajúci autentické zvukové efekty streľby z blasteru alebo súboja so svetelným mečom. Jeho kompatibilita pokrýva mobilné telefóny a tablety so systémami Android a iOS, avšak môžete s ním ovládať aj iné drony značky Sphero.

Dostupné ovládacie režimy pre dron Sphero BB-8

  • Droid Control – ovládanie dronu pohybom ruky
  • Force Training – zvukové signály BB-8 slúžia na tréning súboja s imaginárnym svetelným mečom
  • Combat Training – s autentickými zvukovými efektmi svetelného meča a streľby z blasteru môžete simulovať bitku
  • Force Awareness – režim zberateľskej hry umožňuje hľadať skryté zásoby Odboja alebo jediské artefakty, tzv. holocrony

Chytrý náramek Sphero Force Band
 

 
Kód:  DDV2001z
Produktové číslo:  AFB01ROW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01