Obnoviť stránku

Speed Master Jr. Wheel Brush

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Speed Master Jr. Wheel Brush

Udržiavať kolesá či rôzne časti exteriéru vášho vozidla, lode alebo karavanu v úplnej čistote dá naozaj niekedy zabrať, ale s pomocou tohto šikovného pracanta to nebude žiadny problém! Luxusná kefa Speed Master Jr. je v podstate menšia sestra veľkej kefy Speed Master a bola navrhnutá samotným Mikom Phillipsom z americkej spoločnosti Autogeek. Disponuje jemnými, na koncoch rozštiepenými pamäťovými štetinami a silnou, ale ohybnou stredovou osou, ktorá je navyše vybavená špeciálnym ochranným povlakom proti poškriabaniu kolies. Kefa síce vyzerá robustne, ale hrúbka stredovej osi (len 2 cm) umožní preniknúť štetinám aj do malých medzier. 

Kľúčové vlastnosti kefy Speed Master Jr.

  • Špičková kefa určená na čistenie kolies, podbehov, prednej masky, atď...
  • Patentované nylonové štetiny NYLEX s pamäťovým efektom
  • Možnosť použitia na leštený hliník, chróm, ušľachtilú oceľ
  • Odolná voči chemickým čističom
  • Pružná stredová os opatrená ochranným povlakom
  • Gumová špička
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť

Detailné čistenie s kefou Speed Master Jr.

Medzi hlavné výhody kefy Speed Master Jr. patria predovšetkým mäkké štetiny, ktoré sú vyrobené z kvalitného nylónu, ktorých konce sú rozstrapkané, aby bol kontakt s povrchom čo najjemnejší. Kefu tak môžete bez problémov použiť na leštený hliník, chróm, ušľachtilú oceľ alebo na lakované časti. Medzi ďalšie zaujímavosti patrí aj to, že patentované štetiny obnovujú po použití svoj tvar a tiež nedochádza k strate efektivity pri čistení. Kefu po použití stačí umyť horúcou vodou a zavesiť ju štetinami smerom dole, kde sa opäť vráti do pôvodného tvaru. 

Taktiež sa nemusíte obávať vplyvov chemických čističov, pretože syntetické štetiny sú odolné aj voči intenzívnym odmasťovačom a čistiacim prostriedkom. Aj po dlhodobom používaní tak zostávajú stále jemné, mäkké a pružné.   

Vďaka zosilnenej stredovej osi, ktorá je dostatočne pružná, ju možno ohnúť do takého uhla, aby ste bez akéhokoľvek problému vyčistili vnútorný golier a lem kolesa, takže sa špina nikde neschová.
 
Sladkú bodku na záver robí gumové lemovanie okolo rukoväte, ktoré pomáha chrániť ruky pred čistiacimi prostriedkami a zvyškami nečistôt. Ergonomicky tvarovaná rukoväť navyše uľahčuje celkové čistenie.

Kód:  Moto07857
Produktové číslo:  DSM-2000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11