Obnoviť stránku

SPEED LINK Medusa NX Stereo gaming Headset

4,5 97 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SPEED LINK Medusa NX Stereo gaming Headset

V podobe MEDUSA NX Stereo Gaming Headset získate všestranne využiteľná slúchadlá s mikrofónom vhodná pre celý rad aktivít, vrátane hrania hier, počúvaní hudby, sledovanie filmov, telefonovanie cez Skype či ďalšie IP komunikáciu. Výhodou týchto pohodlných stereofónnych slúchadiel je najmä brilantný zvuk , Ktorý produkuje jemné výšky aj plné basy, citlivý vstavaný mikrofón a nastaviteľný tylový most.

Konštrukcia slúchadiel s nastaviteľným tylovým strmeňom umožní individuálne prispôsobenie každému užívateľovi, takže ani ich dlhodobé použitie nespôsobuje odreniny, bolesť ani akékoľvek iné nepohodlie. Dlhodobému používaniu svedčí aj nízka hmotnosť a pohodlné diaľkové ovládanie zvuku umiestnené na prívodnom kábli.

Flexibilný mikrofón s technológiou Noise-Canceling sa postará o čistý prenos Vášho hlasu pri telefonovaní, chatovanie aj hranie hier. Výhodou je tiež bezšumové dolaďovania mikrofónu cez káblové diaľkové ovládanie. Vďaka káblu o dĺžke 2,8 metra slúchadlá navyše svojho užívateľa nijak neobmedzujú v pohodlnom pohybe .
Kľúčové vlastnosti:

  • Všestranné využitie vhodné pre hudbu, filmy, hranie, telefonovanie, chatovanie apod
  • Polstrované náušníky, nastaviteľný tylový strmeň
  • Vyvážený stereofónny zvuk
  • Nastaviteľný mikrofón s potlačením šumu
  • Diaľkové ovládanie na kábli (hlasitosť, mikrofón)
  • Univerzálne rozhranie 2 x 3,5 mm jack

Kód:  MI151e
Produktové číslo:  SL-8781-BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07