Obnoviť stránku

SPEED LINK KUDOS RS Red

4,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SPEED LINK KUDOS RS Red

SPEED LINK Kudos RS Gaming Mouse je herná myš v atraktívnom červeno-čiernom dizajne, ktorá sa perfektne prispôsobí požiadavkám profesionálnych aj amatérskych hráčov. Disponuje napríklad laserovým senzorom s nastaviteľnou presnosťou 90 až 5700 dpi alebo možnosťou upraviť váhu myši tak, aby vám lepšie sedela, pomocou šiestich ďalších závaží. Myš umožňuje tiež nastavenie až 5 užívateľských profilov, medzi ktorými môžete jednoducho prepínať pomocou jediného tlačidla. Na každú zmenu vás upozorní farebná indikácia.
Celkom sedem tlačidiel je plne programovateľných, vrátane 4-cestného kolieska myši. Podľa vášho želania a pomocou makro editora tak môžete ľahko vytvoriť komplexný rad povelov. K PC či notebooku myš pripojíte pomocou USB, praktický je aj mimoriadne flexibilný kábel s dĺžkou 1,8 m. Ľahký pohyb po podložke zaisťujú kovové pätky s dlhou životnosťou.

 

Parametre a špecifikácia

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 5 700 DPI
Technológia Optická
Doba odozvy 1,76 ms

Tlačidlá myši

Koliesko S naklápaním do strán

Ďalšie vlastnosti myši

Ďalšie vlastnosti Závažie, Požívateľské profily
Kód:  MI391ld2
Produktové číslo:  SL-6398-RD-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13