Obnoviť stránku

SPEED LINK Futura Multitouch Mini Keyboard (Black)

3,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SPEED LINK Futura Multitouch Mini Keyboard (Black)

Prednosti bezdrôtovej klávesnice Futura Multitouch Mini vyrábané spoločnosťou SPEED LINK vyniknú najviac pri použití s \u200b\u200bpočítačom štandardu Media Center PC . Vďaka nemu je možné plnohodnotne ovládať váš počítač z pohovky v obývacej izbe. Funkciu počítačovej myši zaisťuje integrovaný touchpad s podporou Multitouch , Takže je možné využiť aj všetky dotykové gestá operačného systému Microsoft Windows 8. Okrem touchpadu disponuje klávesnica aj 4 klávesmi pre rýchly prístup k dôležitým multimediálnym príkazom .
Aj cez svoje kompaktné rozmery (280 x 112 x 18 mm) nájdete na klávesnici všetky dôležité klávesy. Ich ploché prevedenie bolo navrhnuté s ohľadom na pohodlie užívateľa, náruživí pisatelia tiež ocenia presný úhoz klávesov. Táto klávesnica obsahuje nemeckej menovkami. Bezdrôtovú komunikáciu s počítačom až do dosahu 8 metrov obstaráva spoľahlivá a osvedčená 2,4 GHz rádiová technológia .

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač

Usporiadanie

Typ klávesov Nízkoprofilové
Enter Jednoriadkový
Backspace Úzky
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Úzke

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Touchpad

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 28 cm (280 mm)
Výška 11,2 cm (112 mm)
Kód:  MI392ft
Produktové číslo:  SL-6498-SBK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19