Obnoviť stránku

SPECK SeeThru pre Macbook Air 13" ružový

4,5 2 hodnotení

SPECK SeeThru pre Macbook Air 13" ružový

Oblečte svojho miláčika do presne zapadajúceho, tvrdého panciera. Ako už názov SeeThru napovedá, je z polopriesvitného plastu, aby ste sa mohli kochať pôvodným dizajnom so zmenenou farbou. Plast má napriek odolnosti po všetkých stranách len minimálnu hrúbku a hmotnosť. Vlastne tak štýlovo vylepší váš notebook, pritom ho zároveň ochráni, a nebude vás zaťažovať pri prenášaní.

Kľúčové vlastnosti

  • Sadne ako uliaty na Apple Macbook Air 13"
  • Tvrdá a štýlová škrupina cez celé telo (dvojdielny kryt)
  • Minimálne rozmery a hmotnosť
  • Odolná povrchová úprava proti poškodeniu
  • Gumové nožičky pre lepšiu stabilitu

Zaslúžená ochrana

Váš miláčik nedostane len tak nejakú ochranu. Pri vývoji kryt prekonal laboratórne testy proti extrémnym teplotám, prasknutiu, odreninám a odolá aj chemikáliám. Ochranný kryt sa vďaka precíznemu manuálnemu zhotoveniu ľahko nasúva aj dáva dole, takže môžete kryty meniť podľa nálady. Spodná časť s pogumovanými nožičkami pridáva stabilitu.

Parametre a špecifikácia

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 13 "

Farba

Farba Ružová
Kód:  SPCK005d5f
Produktové číslo:  71480-B198
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12