Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SPC Gear SM950T

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SPC Gear SM950T

Profesionálny streamovací USB mikrofón s všestranným využitím

Vysoko kvalitný USB mikrofón SPC Gear SM950T v kompaktnom prenosnom dizajne je ideálnou voľbou pre všetkých Youtuberov, vlogerov alebo hudobníkov, ktorým poskytne veľmi presné a jasné zachytenie zvuku. Mikrofón sa postará oprirodzenú reprodukciu hlasu, spevu aj akustických nástrojov s nízkym šumom na pozadí. Mikrofón USB SPC Gear SM950T disponuje vysoko kvalitnými komponentami, ako sú pokročilý prevodník zvuku, čipová sada C-Media USB a internými filtrami. Vo výbave mikrofónu nechýba skladací statív, odnímateľný penový pop filter a držiakeliminujúci otrasy mikrofónu.


Kľúčové vlastnosti stolného USB mikrofónu SPC Gear SM950T

  • Štýlový vzhľad a robustné kovové puzdro
  • Ultra ľahký dizajn vhodný na prenášanie
  • Smerová (kardioidná) charakteristika
  • Frekvenčný rozsah 18 Hz – 21 000 Hz
  • Vzorkovacia frekvencia 16 bit, 48 kHz
  • Citlivosť 135 dB
  • Tlačidlo stlmenia so svetelnou indikáciou
  • Protinárazový držiak, statív, penový pop filter
  • Pripojenie cez USB rozhranie
  • USB kábel s dĺžkou 1,8 m súčasťou balenia
  • Jednoduchá inštalácia Plug and Play

Stolný mikrofón SPC Gear SM950T zaujme robustným dizajnom s atraktívnym vzhľadom

Stolný mikrofón SPC Gear SM950T na prvý pohľad zaujme štýlovým dizajnom s robustným spracovaním. Kovové puzdro je vysoko odolné proti poškodeniu a vhodné na dlhodobé použitie. Citlivé vnútorné komponenty USB mikrofónu SPC Gear SM950T sú chránené tuhým kovovým pletivom a kovovou výstužou.

Záznam zvuku v krištáľovej čistote

Špičkový mikrofón USB SPC Gear SM950T je vybavený veľkými membránami a renomovanou čipovou sadou C-Media USB, ktorá sa postará o správny prenos zvuku vo vysokej kvalite do počítača. Vďaka smerovej (kardioidnej) charakteristike sú veľmi dobre izolované nežiaduce zvuky pozadia a zvukové spätné väzby. Vysoká citlivosť mikrofónu 135 dB umožňuje zaznamenávať aj jemné nuansy hlasu alebo šepot.

SPC Gear SM950T disponuje tlačidlom stlmenia

V hornej časti USB mikrofónu SPC Gear SM950T sa nachádza tlačidlo stlmenia, pomocou ktorého môžete okamžite vypnúť záznam zvuku, bez toho aby ste narušili hru alebo konverzáciu. O aktuálnom stave stolného mikrofónu vás informuje svetelný indikátor, ktorý sa rozsvieti modro, keď je mikrofón v prevádzke, a na červeno, ak prebieha nahrávanie.

Statív poskytujúci stabilnú podporu

Súčasťou príslušenstva USB mikrofónu je robustný skladací statív s možnosťou flexibilného nastavenia polohy, vďaka čomu môžete prispôsobiť umiestnenie mikrofónu SPC Gear SM950T presne tak, ako vám to najviac vyhovuje. Trojnožka statívu zaistí vynikajúcu stabilitu počas nahrávania a bezpečné zaistenie mikrofónu na akomkoľvek povrchu.

SPC Gear SM950T poskytuje dokonale čistý zvuk bez rušivých vplyvov

Stolný mikrofón SPC Gear SM950T je dodávaný s protinárazovým držiakom, ktorý eliminuje otrasy mikrofónu spôsobené písaním na klávesnici alebo klepaním do dosky stola. V balení nechýba ani penový pop filter, ktorý blokuje nadmerný pohyb vzduchu, napr. pri dýchaní, spevu či hlasitom vyslovovaní niektorých hlások a zároveň chráni USB mikrofón pred prenikaním nečistôt.

Jednoduchá inštalácia Plug and Play

Na prevádzku stolného mikrofónu SPC Gear SM950T nie je potrebné inštalovať žiadny ďalší softvér či ovládače. Po pripojení cez dodávaný USB kábel operačný systém ihneď detekuje nové zariadenie, ktoré bude behom okamihu pripravené na použitie. Vďaka tomu je zaistená kompatibilita s aplikáciami na rýchlu komunikáciu, hernými platformami alebo stanicami na spracovanie digitálneho zvuku.

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Smerový (kardioida)
Typ mikrofónu Stolný
Frekvencia od 18 Hz
Frekvencia do 21 000 Hz
Citlivosť -38 dB

Pripojenie

Pripojenie USB
Dĺžka kábla 1,8 m

Vlastnosti

Súčasť balenia Pop filter, Stojanček

Hmotnosť

Hmotnosť 800 g
Kód:  SPCa09e
Produktové číslo:  SPG052

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16