Obnoviť stránku

SparkFun Block peo Intel Edison - Base

5 3 hodnotení

SparkFun Block peo Intel Edison - Base

 

Sparkfun Block je rozšírenie pre elektronickú stavebnicu Edison z dielne jednotky v desktopových procesoroch, firmy Intel. Ide o ultra malú počítačovú platformu, ktorá slúži na zábavné technologické pokusy aj skutočnú konštruktérsku prácu. Intel Edison Breakout Board Kit je poháňaný dvojjadrovým procesorom Intel Atom s integrovanou WiFi, rozhraním Bluetooth, 1 GB RAM, úložiskom 4 GB SSD, to všetko postavené na jednotke s rozmermi iba 3,5 × 2,5 cm.

Edison pokračuje tam, kde Intel Arduino skončil, takže v okamihu, keď sa s pomocou Arduino naučíte navrhovať elektronické obvody a jeho výkon vám prestane stačiť, postúpite ďalej, a tu na vás už čaká Intel Edison.

 

 

Toto rozšírenie prináša takzvaný Base Block, ktorý slúži na pripojenie rôznych periférií, napríklad klávesnice, myši, či flash disku. V podstate čokoľvek, čo komunikuje cez rozhranie USB, možno teraz pripojiť k vašej stavebnici s pomocou dvoch micro USB portov, pričom jeden dokonca disponuje podporou OTG!

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Hi-Tech elektronickú stavebnicu Intel Edison

Kód:  SEN210a45
Produktové číslo:  DEV-13045
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06