Obnoviť stránku

SparkFun Ardumoto Shield Kit

SparkFun Ardumoto Shield Kit

Roboty sú veľmi zábavné. Nebolo by pekné, keby existovala súprava, ktorá by obsahovala všetko, čo je potrebné k tomu, aby ste dokázali svojho Arduina nastaviť na ovládateľnosť skrze jednoduchý pohon dvoch kolies? SparkFun Ardumoto Shield Kit je ideálnym darčekom pre nadšených fanúšikov robotických hračiek. Balenie zahŕňa pneumatiky, motory, konektory a drôty. Všetko je umiestnené v klasickom červenom poli, ktoré sa môže hodiť aj ako podvozok pre robota.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozšírenie pre stavebnice Arduino
  • Jednoduchá montáž
  • Kvalitné vyhotovenie

Nový rozmer pohonov robotických hračiek

Ardumoto Shield je jednoducho použiteľný duálny regulátor motora pre robotické hračky Arduino. Z kombinácie Ardumota a Arduina vzniká fantastický radič na RC vozidlá alebo malé autonómne roboty. Srdcom Ardumota je veľký čierny čip umiestnený priamo v jeho centre – L298, jeden z obľúbených vodičov duálnych kanálov na riadenie motora. Je schopný práce až do kanála 2A. Doska je napájaná z rovnakého zdroja ako Arduino. Zahŕňa modrú a žltú LED na indikáciu aktívneho smeru. Všetky riadiace dráhy sú chránené diódou pred zadnou EMF. Motory, ktoré sú súčasťou balenia, nie sú kompatibilné so sadou Wheel Encoder.

 

 
Kód:  SEN310h1
Produktové číslo:  KIT-13201
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14