Obnoviť stránku

SP Connect Multi Activity Bundle S8/S9

5 1 hodnotení

SP Connect Multi Activity Bundle S8/S9

Súprava držiakov SP Connect Multi Activity Bundle predstavuje veľmi praktickú kombináciu komponentov v jednom balení. Bezkonkurenčne najobsiahlejší bundle je určený pre celú škálu športových i bežných aktivít. V súprave sú montážne prvky pre smartfón, ochranné puzdro a kryt proti nepriaznivému počasiu. Všetky komponenty sú určené pre mobilné telefóny Samsung S8/S9. Kúpte si túto jedinečnú súpravu príslušenstva a majte svoj inteligentný telefón neustále pri sebe.


Kľúčové vlastnosti súpravy držiakov SP Connect Multi Activity Bundle

  • Pre mobilné telefóny Samsung S8/S9
  • Využitie pri celej škále športových i bežných aktivít
  • V súprave montážne prvky pre smartfón
  • Ochranné puzdro
  • Kryt proti nepriaznivému počasiu
  • Vhodné do auta, na cyklistiku, beh a ďalšie
Connect Multi Activity Bundle

Obsah balenia

  • SP Phone Case – bezpečnostné puzdro zaistí maximálnu ochranu vášho mobilného telefónu. Aj napriek veľmi odolnej trojvrstvovej konštrukcii nebráni v prístupe ku tlačidlám a konektorom. Puzdro je vybavené MicroRail držiakom na zadnej strane.
  • SP Weather Cover – priehľadný kryt spoľahlivo ochráni mobilný telefón pred nepriazňou počasia. Kombináciou Phone Case a Weather Cover získate jedinečnú ochranu pred dažďom, potom, prachom či bahnom, ale zároveň aj pred pádmi a nárazmi.
  • SP Universal Mount – vďaka tomuto montážnemu prvku možno pripnúť ľubovoľný SP CONNECT produkt k rámom, predstavcom či riadidlám s priemerom 20 až 33 mm. Je kompatibilný tiež so systémami GoPro a s 360° rotáciou máte zariadenie kedykoľvek pohodlne k dispozícii. Prvok je opatrený suchým zipsom a vďaka silikónovému čalúneniu je veľmi stabilný.
  • SP Running Band – elegantné a praktické riešenie, ako mať inteligentné fitness aplikácie či hudbu neustále pri sebe. Opasok z komfortného neoprénu je navrhnutý v modrej farbe a slúži na uchytenie mobilného telefónu. Je vybavený praktickým vreckom a bezpečnostnými reflexnými prvkami. Pásik je ľahký a dá sa ľahko prispôsobiť veľkosti v rozpätí 22 až 36 cm.
  • SP Vent Mount – slúži pre uchytenie telefónu vnútri vozidla. Je vybavený otočným 360° diskom, ktorý možno uzamknúť v ľubovoľnej polohe. Duálna upínacia doštička umožní ľahkú manipuláciu s telefónom.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Použitie pre Mobilné telefóny
Určenie Na bicykel, Na motorku
Umiestnenie držiaka Do ventilácie, Na palubnú dosku

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia 14,73 cm
Max. šírka zariadenia 14,73 cm
Kód:  OGCPd04
Produktové číslo:  53811

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09