Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SOVIO SV-277

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SOVIO SV-277

Konečne vzdušné vlny skoro bez práce. Samonatáčacia kulma SOVIO je najlepším spoločníkom žien, ktoré majú rady experimenty s vlasmi a chcú získať parádne a zvodné lokne, a to nielen pri príprave na ples, ale aj v bežných dňoch. Táto šikovná pomocníčka je úplne geniálna, keďže si pramene vlasov natočí sama. Vďaka tomuto inteligentnému riešeniu vás budú zdobiť efektné vlny v priebehu krátkej chvíle. Srdcom kulmy na vlasy je inovatívny povrch z keramiky s vrchnou vrstvou z turmalínu, ktorý uvítate najmä ak majú vaše vlasy sklon ku krepovitosti. Špeciálny povrch totiž vlasy mierne hydratuje a zamedzuje ich vysušeniu. A ešte znižuje prejavy statickej elektriny.

Zásadné funkcie kulmy na vlasy SOVIO SV-277

  • Automatická kulma na vlasy SOVIO na oslnivo vlnitý účes
  • Materiál: Keramika a Turmalín
  • Regulácia teploty až do 210 °C
  • Automatické vypnutie pri nečinnosti
  • Ľahké ovládanie
  • Prívodný kábel má dĺžku 2 m

Do detailu vyladená kulma SOVIO SV-277

Vďaka poistke vo forme automatického vypnutia už nemusíte myslieť na to, že v zhone zabudnete na vypnutie kulmy. Je nastavená tak, že sa po určitom čase vypne sama. Žiadne obmedzenie vám nespôsobí ani prívodný kábel, je totiž dlhý 2 m, preto nie je nutné tlačiť sa pri kulmovaní vedľa zásuvky. Za zmienku stojí aj podarený dizajn, vďaka ktorému nie je nutné schovávať prístroj pred návštevou do šuplíka.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Automatická

Vlastnosti

Materiál Keramika, Turmalín
Max. teplota 210 °C
Dĺžka prívodného kábla 2 m

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie

Farba

Farba Biela
Kód:  DATKF576
Produktové číslo:  12576

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06