Obnoviť stránku

SOVIO KB-1518WB 1,5 l

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SOVIO KB-1518WB 1,5 l

Rýchlovarná kanvica je dnes okrem samotného účelu, ohrevu vody, aj podstatnou dizajnovou vložkou kuchyne. Často môže práve kanvica zastať v miestnosti funkciu pomyselnej čerešničky na torte. Plastové rýchlovarné kanvice na vodu sú najlepšie, čo sa týka pomeru cena vs. výkon. Skvelým príkladom je Ideálnym dôkazom je práve rukopis výrobcu SOVIO. Kanvica ohreje vodu veľkou rýchlosťou vďaka príkonu 2200 W, vďaka čomu nebudete musieť čakať na vriacu vodu príliš dlho. Prednosťou je jej veľká kapacita 1,5 l a tiež aj trvalý filter. Tento model má ochranu proti chodu bez vody. Ohrievacia špirála rýchlovarnej kanvice SOVIO KB-1518WB 1,5 l je zakrytá teplovodivým dnom. Vďaka tomu môžete na vodný kameň len spomínať. Automatické vypnutie spadá medzi funkcie, na ktoré si zvyknete v priebehu chvíľky. V takom prípade nebude prekážať, keď necháte kanvicu bez dozoru. Na lepší prehľad je tu inštalovaný ukazovateľ vodnej hladiny. Super benefit prináša tým, ktorí sa strácajú v tom, či je prístroj v prevádzke alebo nie. Jednoduchým riešením je implementovaná kontrolka chodu. Otočná základňa umožňuje rýchlovarnú kanvicu kedykoľvek vziať a vrátiť ho naspäť aj z iného uhla.

Podstatné rysy rýchlovarnej kanvice SOVIO KB-1518WB 1,5 l

  • Rýchlovarná kanvica SOVIO operuje s príkonom 2200 W
  • Použitý materiál: plast
  • Kanvica má objem 1,5 l
  • Otočná základňa uľahčuje odkladanie rýchlovarnej kanvice ľavákom aj pravákom
  • Ochrana proti prehriatiu bez vody
  • Vodoznak na rýchle určenie hladiny vody
  • Ukrytá výhrevná špirála
  • Rýchlovarná kanvica SOVIO disponuje trvalým filtrom
  • Sama sa vypne hneď ako sa dovarí voda

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Objem 1,5 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Podsvietený vypínač, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Detská poistka, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka
Príkon 2 200 W
Typ filtra Trvalý

Farba

Farba Biela
Kód:  SOVRK344
Produktové číslo:  13344

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18