Obnoviť stránku

SOVIO KB-1518RB 1,5 l

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SOVIO KB-1518RB 1,5 l

Rýchlovarná kanvica je dnes okrem ohrievania vody taktiež vyhľadávanou dizajnovou vložkou. Často sa stáva, že práve kanvica prispeje k dokonalému a celistvému vzhľadu miestnosti. Plastové kanvice sú najlepšie v pomere cena vs. výkon. Perfektným príkladom je práve Príkladom, ktorý hovorí za všetko, je rukopis výrobcu SOVIO. Rýchle ohriatie vody zaisťuje príkon 2200 W, takže zmizne nutnosť dlhého čakania na vodu. Ďalšou veľkou výhodou je veľký objem 1,5 l aj trvalý filter. Tento model má vlastnú poistku proti prehriatiu pri chode naprázdno. Špirála rýchlovarnej kanvice SOVIO KB-1518RB 1,5 l nie je vidieť, pretože je schovaná pod výhrevným dnom. Vďaka tomu sa zníži usadzovanie vodného kameňa. Automatické vypnutie spadá do funkcií, na ktoré si veľmi rýchlo zvyknete. V takom prípade nebude prekážať, keď necháte kanvicu bez dozoru. Na lepší prehľad výrobca pridal ukazovateľ vodnej hladiny. Dobrú správu má výrobca aj pre tých , ktorí sa občas strácajú v tom, či je prístroj zapnutý alebo vypnutý. Jednoduchým riešením je implementovaná kontrolka chodu. Otočná základňa umožňuje rýchlovarnú kanvicu kedykoľvek vziať a vrátiť ho naspäť aj z iného uhla.

Významné parametre rýchlovarnej kanvice SOVIO KB-1518RB 1,5 l

  • Rýchlovarná kanvica SOVIO operuje s príkonom 2200 W
  • Materiál: plast
  • Kanvica má objem 1,5 l
  • Otočná základňa na ľahké odkladanie rýchlovarnej kanvice
  • Poistka proti chodu bez vody
  • Vodoznak na rýchle určenie hladiny vody
  • Ukrytá výhrevná špirála
  • Rýchlovarná kanvica SOVIO disponuje trvalým filtrom
  • Po uvarení vody sa prístroj sám vypne

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Objem 1,5 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Podsvietený vypínač, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Detská poistka, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka
Príkon 2 200 W
Typ filtra Trvalý

Farba

Farba Červená
Kód:  SOVRK337
Produktové číslo:  13337

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04