Obnoviť stránku

Sovio HHB1751

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sovio HHB1751

Rýchlovarná kanvica je dnes okrem ohrievania vody taktiež vyhľadávanou dizajnovou vložkou. Mnohokrát dobre vybratá kanvica zastáva v miestnosti pomyselnú čerešničku na torte. Sklenená rýchlovarná kanvica SOVIO spája dva základné prvky: praktickosť a eleganciu. Sklenená kanvica vyzerá vždy skvele, preto by táto kanvica nemala chýbať v žiadnej kuchyni. Rýchle ohriatie vody umožňuje príkon 2200 W, vďaka čomu sa nemusíte obávať dlhého čakania na kávu či čaj. Kľúčovou prednosťou je jej veľká kapacita 1,8 l a súčasne trvalý filter. Tento model sa pýši poistkou proti prehriatiu pri zapnutí bez vody. Ohrievacia špirála rýchlovarnej kanvice Sovio HHB1751 nie je viditeľná, keďže je skrytá pod teplovodivým dnom. Vďaka tomu sa pre vás vodný kameň stane už históriou. Automatické vypnutie patrí medzi funkcie, na ktoré si veľmi rýchlo zvyknete. V takom prípade sa nebudete musieť báť nechať kanvicu bez dozoru. Na lepší prehľad je tu inštalovaný ukazovateľ vodnej hladiny. Dobrú správu má výrobca aj pre tých , ktorí sa občas strácajú v tom, či je prístroj zapnutý alebo vypnutý. Najjednoduchším riešením je pridanie kontrolky chodu. Rotačná základňa umožňuje rýchlovarnú kanvicu kedykoľvek vziať a vrátiť ho späť aj z iného uhla. Konečnému vzhľadu napomáha aj LED osvetlenie.

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Sovio HHB1751

  • Rýchlovarná kanvica SOVIO rýchlo uvarí vodu vďaka príkonu 2200 W
  • Na výrobu bol použitý materiál, ktorým je sklo
  • Kanvica disponuje objemom 1,8 l
  • Otočná základňa uľahčuje odkladanie rýchlovarnej kanvice ľavákom aj pravákom
  • Poistka proti prehriatiu (bez vody)
  • Vodoznak umožňuje rýchlo určiť hladinu vody v kanvici
  • Ukrytá výhrevná špirála
  • Rýchlovarná kanvica SOVIO disponuje trvalým filtrom
  • Po uvarení vody sa prístroj sám vypne
  • Vzhľad rýchlovarnej kanvice SOVIO dopĺňa LED osvetlenie

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,8 l
Vlastnosti Filter, LED osvetlenie, Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Detská poistka, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka
Príkon 2 200 W
Typ filtra Trvalý

Farba

Farba Strieborná
Kód:  SOVRK423
Produktové číslo:  HHB1751

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18