Obnoviť stránku

SoundMAGIC E10M čierne

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SoundMAGIC E10M čierne

Celokovové slúchadlá SoundMAGIC E10M zaujmú podareným dizajnom, ale predovšetkým silným zvukom. Ich prednes má dynamiku so silnými basmi a nechýba mu ani čistota na stredoch a výškach. Celokovové štuple s originálnym dizajnom výborne vyzerajú a vďaka štyrom párom nadstavcov (vrátane dvojitých) výborne padnú do akéhokoľvek ucha a budú tam perfektne sedieť.

Slúchadlá obsahujú tiež trojtlačidlové ovládanie s mikrofónom pre zariadenia a ďalšie inteligentné prístroje s rovnakým rozmiestnením vodičov. Kvalitu spracovania demonštrujú kovový jack a Y-spojka v dizajne slúchadiel. Okrem niekoľkých párov nadstavcov v príslušenstve tiež nájdete klip pre uchytenie kábla na odev a transportné koženkové vrecko.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  SMG003a
Produktové číslo:  6949379000560
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04