Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Soundeus Fortis 5S

3,6 12 hodnotení
59,90 €

Soundeus Fortis 5S

Pre všetkých športových nadšencov a vyznávačov aktívneho životného štýlu sú tu bezdrôtové slúchadlá Soundeus Fortis 5S. Tie si vás zaručene získajú nekompromisnou celkovou výdržou na úrovni 36 hodín. Samotné slúchadlá vydržia na jedno nabitie hrať 6 hodín, zatiaľ čo ďalších päť plných nabití vám poskytne štýlové puzdro. Vďaka vodotesnosti podľa štandardu IPX7 môžete so slúchadlami behať v daždi alebo sa s nimi pokojne sprchovať. Na perfektné zafixovanie aj pri prudkých pohyboch slúžia slúchadlám Soundeus Fortis 5S praktické, odnímateľné, magnetické držiaky. Určite oceníte aj pohodlné ovládanie pomocou dotykových plôch, takže si bez problémov upravíte hlasitosť, preskočíte skladbu, prijmete hovor alebo aktivujete hlasového asistenta. Bezdrôtové slúchadlá poskytnú celkom dva režimy ekvalizácie – vyvážený Balanced mode alebo Bass Boost na zvýraznenie basov. Na pripojenie slúchadiel Soundeus Fortis 5S k vášmu telefónu slúži stabilný a energeticky úsporný Bluetooth 5.0.

Hlavné benefity bezdrôtových slúchadiel Soundeus Fortis 5S

  • Bezdrôtové slúchadlá sú vodotesné podľa štandardu IPX7 – bez poškodenia vydržia 30 minút v hĺbke jedného metra a odolajú potu, môžete s nimi behať v daždi alebo sa sprchovať
  • Celková výdrž aj s nabíjacím puzdrom je 36 hodín, Soundeus Fortis 5S vydržia na jedno nabitie 6 hodín a 5× plné nabitie zaistí puzdro
  • Odnímateľné magnetické držiaky za ucho zaistia maximálnu fixáciu aj pri prudkých pohyboch
  • Soundeus Fortis 5S ponúknu dva režimy ekvalizácie – vyvážený (Balanced mode) a zvýraznené basy (Bass Boost)
  • Slúchadlá môžete ovládať dotykom a meniť tak hlasitosť, prepínanie skladieb alebo prijímať hovory
  • Majú nízku latenciu na úrovni 60 ms,  takže s nimi môžete sledovať videá alebo hrať hry
  • Bezdrôtové slúchadlá Fortis 5S disponujú Ambient režimom, vďaka ktorému pri športe budete počuť svoje okolie, čím zvýšite svoju bezpečnosť na frekventovaných miestach
  • Poklepaním na slúchadlo vyvoláte hlasového asistenta (Google Assistant)
  • Slúchadlá Soundeus Fortis 5S ocenia predovšetkým športovci, milovníci fitnes a vôbec všetci aktívni ľudia akéhokoľvek veku

Obsah balenia: 

  • Slúchadlá Soundeus Fortis 5S
  • Dobíjacie puzdro
  • Používateľský manuál
  • Náhradné náušníky (veľ. S, M, L)
  • USB kábel

S Bluetooth slúchadlami Soundeus Fortis 5S sa dostanete do tempa

Občas môže byť dobré počúvať pri behu vlastný dych, šumenie vetra v korunách stromov, spev vtákov či zurčanie vody v potôčiku, ale keď je potrebné vziať to poriadne, príde vhod motivačná muzika z vášho nadupaného playlistu. Na sprostredkovanie skvelého ozvučenia počas športových chvíľ vám poslúžia Bluetooth slúchadlá Soundeus Fortis 5S. Zvoľte si svoje obľúbené songy, upravte ekvalizér a pustite sa do tréningu. Správnou hudbou, vychádzajúcou z Bluetooth slúchadiel Soundeus Fortis 5S do vášho zvukovodu, prispôsobíte tep svojej aktivite. Či už si zvolíte niečo pokojnejšie pre strečing alebo poriadnu motivačnú bombu pri náročnom behu.

Bezdrôtovým slúchadlám Soundeus Fortis 5S neuškodí voda ani váš pot

Slúchadlá Soundeus Fortis 5S disponujú vodotesnosťou podľa štandardu IPX7, čo v praxi znamená, že prečkajú v hĺbke jedného metra až 30 minút bez poškodenia. Slúchadlám tak nehrozí žiadna ujma pri kontakte s potom. Ak dokončíte svoj tréning, ale stále hrá váš obľúbený song, nebojte sa vkročiť so slúchadlami Soundeus Fortis 5S priamo do sprchy a dopočúvať ho tam.

True wireless slúchadlá Soundeus Fortis 5S s výdržou, ktorej nebudete stačiť ani vy

Bezdrôtové športové slúchadlá Soundeus Fortis 5S majú dostatok energie na zabezpečenie 6 hodín počúvania na jedno nabitie. Nabíjacie puzdro má zase dostatočnú kapacitu, aby zaistilo päť plných dobití – teda ďalších 30 hodín počúvania. Tento parameter spolu s nízkou hmotnosťou, zvukovým prejavom a magnetickým držiakom za uši robí true wireless slúchadlá Soundeus Fortis 5S skvelou voľbou pre aktívne založených ľudí a športovcov bez vekového obmedzenia.

Športové bezdrôtové slúchadlá Soundeus Fortis 5S budú mať využitie pri športe aj v kancelárii

Aby športové bezdrôtové slúchadlá Soundeus Fortis 5S pevne držali aj pri tom najnáročnejšom tréningu, disponujú špeciálnymi koncovkami, ktoré ich prichytia za ucho. Po skončení tréningu možno magnetické držiaky ľahko a rýchlo odstrániť a používať štuple slúchadiel Soundeus Fortis 5S ako handsfree pomocou hlasového asistenta.

S ambientným režimom počujete aj svoje okolie

Bezdrôtové slúchadlá do uší Soundeus Fortis 5S síce dokážu skvele odtieniť okolitý ruch, aby ste sa mohli naplno oddávať muzike, ale pri tréningoch je niekedy potrebné, aby ste okrem hudby počuli aj to, čo sa deje vo vašom okolí. Práve pre tieto chvíle oplývajú slúchadlá Fortis 5S špeciálnym Ambient režimom. Pomocou neho budete počuť okrem svojej hudby aj okolie, čo oceníte predovšetkým vtedy, ak idete na bicykli, prechádzate cez rušnú ulicu či beháte na frekventovanej ceste.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple, Za uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0
Podporované kodeky AAC, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Stupeň krytia IPX7
Ďalšie vlastnosti Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 100 dB/mW
Impedancia 16 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Smerové snímanie
Frekvencia od 100 Hz
Frekvencia do 8 000 Hz
Citlivosť -42 dB
Impedancia 400 Ohm
Funkcie Potlačenie šumu

Batéria

Maximálna výdrž batérie 36 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 6 h
Výdrž batérie (puzdro) 30 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, V puzdre

Hmotnosť

Hmotnosť 12 g
Kód:  SNSf50
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FOR5S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17