Obnoviť stránku

SOUNDCRAFT Ui-24R

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 119 €

SOUNDCRAFT Ui-24R

Mixážny pult SOUNDCRAFT Ui-24R disponuje diaľkovým ovládaním cez WiFi. Pripojiť je možné až 10 zariadení s operačným systémom iOS, Android, Windows, Linux, alebo Mac OS. Nie je nutné inštalovať žiadne aplikácie, ovládanie prebieha cez prehliadač. Mixážny pult zvládne až 24 kanálov. Balíček digitálnych efektov Lexicon v sebe obsahuje Reverb, Delay a DBX Compression. Kvalitné predzosilňovače značky Studer zaručia neskreslený zvuk. Vďaka parametrickému ekvalizéru môžete viac či menej ovplyvniť okolité frekvencie. Audio je možné rozšíriť, či vybalansovať vďaka funkcii pan/bal, alebo kompletne stlmiť tlačidlom mute. Low-cut funkcia eliminuje všetky nízke frekvencie. SOUNDCRAFT Ui-24R využíva napájací adaptér 48 V.

Kľúčové vlastnosti mixážneho pultu SOUNDCRAFT Ui-24R

  • Mixážny pult ponúka až 24 kanálov
  • Môžete ho ovládať z mobilu, tabletu, či počítača cez WiFi
  • SOUNDCRAFT ovláda digitálne efekty Reverb, Delay a DBX Compression
  • Ui-24R sa dá pripojiť pomocou HDMI k externému displeju
  • Mixážny pult SOUNDCRAFT ponúka 24 vstupov a 13 výstupov
  • Low-cut funkcia eliminuje nízke frekvencie

Mixážny pult SOUNDCRAFT Ui24R nemá konkurenciu

Mixážny pult SOUNDCRAFT ponúka 10× vstup Combo XLR, 10× vstup XLR a 2× vstup RCA. Výstupy zahŕňajú 10× XLR, 2× 6,3 mm jack a 1× 6,3 mm jack slúchadlový výstup. Na výstupe nájdeme grafický ekvalizér s 31 pásmami, noise gate, kompresor a dbx AFS2 na automatické potlačenie spätnej väzby na všetkých kanáloch. Dvojkanálové USB na prehrávanie a priame nahrávanie až 22 kanálov súčasne je umiestnené na prednom paneli, ďalšie dve USB rozhrania na ovládače a aktualizácie sú na bočnej strane, kde sa tiež nachádza HDMI na pripojenie displeja. Ak vám 22 kanálov nestačí, môžete využiť rozhranie USB-B na nahranie až 32 kanálov.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Digitálny
Efekty S efektovou jednotkou
Počet integrovaných efektov 3 ×

Vlastnosti kanála

Ekvalizér 24 ×
Low-Cut 24 ×
Mute 24 ×
Pan/bal 24 ×

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Integrovaná zvuková karta s USB portom, Parametrický ekvalizér, Fantómové napájanie +48V, Vstup pre USB flash disk

Vstupy

Combo XLR 10 ×
RCA 2 ×
XLR 10 ×

Výstupy

Jack 6,3 mm 2 ×
XLR 10 ×
Slúchadlový výstup 6,3 mm Jack
Kód:  SDFu24
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SF Ui-24R EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13