Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Sound BlasterX Kratos S3

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sound BlasterX Kratos S3

Zavri oči, zhlboka sa nadýchni a nechaj týmito špičkovými repráky Blaster X Kratos vtiahnuť do víru hry. Základom každej poriadnej hráčskej Parbat alebo počúvaní obľúbeného hudobného interpreta je bezpochyby kvalitné ozvučenie. Reproduktory sú postavené výhradne z dreva, lepšie tlmí rezonanciu a poskytujú teplejšie prirodzenejší zvuk.Naplno si tak môžete vychutnať zvukové podanie, ktorého by ste sa u plastových ozvučnicou len ťažko dočkali.

kľúčové vlastnosti

  • Aktívny 2.1 audio systém pre ozvučenie vašich herných titulov
  • Postavený výhradne z dreva
  • lepšie tlmenie
  • zníženie rezonanciou
  • Teplejšie prirodzenejší zvuk
  • Čistý 92wattový zvukový zážitok
  • Pohodlné ovládanie hlasitosti pomocou audio kontrolného modulu

Perfektný zvukový zážitok

Nechajte sa pohltiť totálnym audio blahom. Reproduktory v čiernom prevedení ľahko ozvučí menšia miestnosť a sú navrhnuté pre naozaj intenzívny hráčov. Poskytujú 92wattový zážitok čistého zvuku, čím dodajú vášmu hranie extra šmrnc. Vďaka tomuto systému v konfigurácii 2.1 rozhodne nebude o kvalitné a dunivé basy núdze.Debničky sú osadené kvalitnými 2.75 "reproduktormi a v útrobách mohutnej ozvučnice nájdete výkonný 5.25" subwoofer.

Majte zvuky pod kontrolou

Užite si solídny audio zábavu. Majte zvuky pod kontrolou. Nastavte si hlasitosť pomocou gombíka na strane reproduktora a vytlačte z hry alebo filmu len to najlepšie. Nebojte si hudbu osoliť aj v nočných hodinách. Stačí, keď si do pravého reproduktora zapojíte svoje herné slúchadlá. Nebudete rušiť ostatných a vy budete maximálne spokojní.

Kód:  JJ172k1
Produktové číslo:  51MF0475AA000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02