Obnoviť stránku

Sony Xperia Z4 (SGP771) LTE White

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sony Xperia Z4 (SGP771) LTE White


Obraz, z ktorého nespustíte zrak

Sony Xperia Z4 vám vďaka displeju s rozlíšením 2K a vyspelým technológiám sprostredkuje nezabudnuteľný obraz. Výrobcovia multifunkčného tabletu posilnili nielen dôraz na odstránenie šumu, ale zapracovali aj na intenzívnejšom jase obrazovky, ktorý je až o 40% vyšší ako u predchádzajúceho radu tabletov. Vďaka tomu naplno vynikne živosť prehliadaných snímok aj videí a takmer nič vám nedovolí odtrhnúť od nich oči.


Skvelý zvuk bez vyrušenia

Pri počúvaní audia zo slúchadiel dokáže tablet okolité ruchy zmierniť s pomocou špeciálne vyvinutej digitálnej technológie DNC - a to až o 98 percent. Od počúvania hudby, sledovanie filmov, ale ani od práce na tablete vo verejných priestoroch, ako sú knižnica alebo kaviareň, nemá šancu nič vás vyrušiť.


Rýchlejší ako rýchly

Vyspelý osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon ponúka všetkým aplikáciám, vrátane hier, o 50 percent viac výkonu a taktiež vám pomôže rapídne urýchliť prenos dát a multimédií. S tým ide ruka v ruke aj efektívnejšie hospodárenie s energiou, pretože Xperia Z4 si práve vďaka procesoru nárokuje nižšie napájanie. Navyše tento model podporuje aj dátové pripojenie LTE (4G), ktoré zaručuje mimoriadne rýchly prenos dát pri prezeraní webových stránok, streamovaní filmov a hudby či vykonávaní iných činností.


  1. Ohromujúci obraz
  2. Pri počúvaní zo slúchadiel účinne potláča okolitý ruch
  3. Rýchlejšie aplikácie, hry aj internet
  4. S minimom úsilia zaobstaráte dych berúce zábery
  5. Môžete pracovať, kde sa vám zapáči
  6. Ľahké čistenie vďaka čiastočnej vodeodolnosti

Foťák s autentickým snímaním

Atraktívne selfie aj videokonferencie s prvotriednou kvalitou obrazu - to všetko vám ponúkne predný fotoaparát tabletu s rozlíšením 5,1 MP a širokouhlým objektívom 25 mm. Nebojte sa preskúmať rad šikovných aplikácií a zlepšovákov, sprostredkovaných aplikácií Exmor RS, s ktorej pomocou dosiahnete profesionálnej kvality vašich snímok takmer bez úsilia.


Ľahšie a efektívnejšie plnenie povinností

Ak používate tablet na pracovné účely, vďaka aplikácii Office Apps môžete pracovať kedykoľvek a kdekoľvek sa vám zachce. Uľahčite si editáciu dokumentov pripojením Bluetooth klávesnice a spracúvajte zadané úlohy rýchlo, precízne a vždy k maximálnej spokojnosti vášho klienta alebo nadriadeného.


Vycibrený a odolný - vo všetkých ohľadoch

Tablet s temperovaným sklom a hladkým rámčekom kombinuje technologickú precíznosť, vysokú odolnosť a krásu. Skromné rozmery a hmotnosť z neho robia "majstra v ľahkej váhe", ktorý vám na cestách nikdy nebude prekážať. A nečistoty? Prachuvzdornosť ochráni Xperia Z4 pred zrnkami prachu úplne spoľahlivo, zatiaľ čo prakticky ktorúkoľvek špinu alebo sediment spláchnete z tabletu prúdom vody.

Kód:  SOM28710a3d
Produktové číslo:  1295-0426
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03