Obnoviť stránku

Sony Xperia Z1 Black

4,6 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Xperia Z1 Black

Jeden z najvybavenejších smartfónov súčasnosti Sony Xperia Z sa dočkal svojho nástupcu v podobe modelu Sony Xperia Z1, ktorý zo svojho predchodcu zachováva len to najlepšie a navrch pridáva početné vylepšenia. Tešiť sa tak môžete napríklad na špičkový fotoaparát s vysokým rozlíšením, kvalitný TRILUMINOS displej s jemným FullHD rozlíšením, zvýšenú odolnosť proti prachu a vode a samozrejme kvalitné spracovanie, ktoré pôsobí luxusným dojmom. Sony Xperia Z1 je teraz skrátka tým najlepším, čím sa spoločnosť Sony môže pochváliť a naozaj sa nemá za čo hanbiť.
Fantázii ani zábave sa s novou Xperia Z1 žiadne medze nekladú. Vo svojom vnútri totiž ukrýva jedno z najvýkonnejších procesorových riešení dneška. Štyri jadrá, ktoré tepú v procesore Qualcomm si spoločne so silnou grafickou časťou Adreno poradia takmer so všetkým, čo vás napadne. Môžete plynule surfovať svetom internetu, robiť fotografie rýchlosťou svetla, hrať najnovšie hry, sledovať HD filmy a mnoho mnoho ďalšieho.
Ak vytvoríte fotografie s novým telefónom Sony Xperia Z1 a ukážete ich svojim známym, určite vám neuveria, že ste ich nasnímali smartfónom. Fotografie plné živých farieb, s minimom šumu a s maximálnou ostrosťou zaručuje profesionálna optika Sony G, Exmor RS snímač a obrazový procesor BIONZ známy z fotoaparátov Sony. Samozrejmosťou je tiež schopnosť natáčať video v rozlíšení FullHD a prisvetľovacia dióda.
Rovnako ako svoj predchodca je nová Xperia Z1 odolná proti vode a prachu. Certifikácia IP58 vám zaručí, že ani po 30 minútach sa do 1,5 metra ponoreného telefónu nedostane žiadna voda. Napriek tomu si však telefón zachováva veľký 5" displej s FullHD rozlíšením a technológiu diód TRILUMINOS, ktorá dotiahne obraz k úplnej dokonalosti po všetkých jeho stránkach.
Aby ste mohli mať celý svet multimédií stále pri sebe, môžete vnútornú pamäť s kapacitou 16 GB rozšíriť pomocou MicroSD kariet až na 64 GB. Na výmenu dát medzi telefónmi a na pripojenie najrôznejších periférií poslúži zabudovaný NFC čip alebo bezdrôtový Bluetooth.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Odolnosť Vodoodolný

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja TFT

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDXC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Frekvencia procesora 2,2 GHz (2 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.3 Jelly Bean
Kód:  RO212z7
Produktové číslo:  1276-1808
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18